MasterChef 2023: Τρεις δυνατοί αντίπαλοι θα παλέψουν για την παραμονή τους!

Απόψε στις 21:00 στο Star, ένα ακόμα συναρπαστικό επεισόδιο

Μετά την Ομαδική Δοκιμασία στο «Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», ήρθε η ώρα για το συμβούλιο της εβδομάδας.

Δείτε on demand επεισόδια του MasterChef 

Οι Top 17 του MasterChef 2023!

Οι Top 17 του MasterChef 2023!

Και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους, θέλοντας να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους τους, ποια ομάδα όμως κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και τη νίκη;

Ο Γιώργος Πορφύρης, έχοντας στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας, όρισε ως αντίπαλο αρχηγό τον Κωνσταντίνο Κόκκοτα και οι δυο ομάδες χωρίστηκαν σε «παλιούς» και «νέους». Πώς όμως θα λήξει αυτή η άτυπη μαγειρική κόντρα;

Οι αποφάσεις, τόσο του αρχηγού της νικήτριας όσο και του αρχηγού της ηττημένης ομάδας, θα προκαλέσουν μεγάλες εντάσεις και διαφωνίες, αφού η στρατηγική, που ακολουθείται, αμφισβητείται από κάποιους.

Η ηττημένη ομάδα καλείται να καταλογίσει τις ευθύνες της ήττας στην ψηφοφορία, που ακολουθεί και η ένταση κλιμακώνεται. Το αποτέλεσμα θα φέρει τρεις δυνατούς αντιπάλους αντιμέτωπους στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον καταξιωμένο chef, Μανώλη Παπουτσάκη, ο οποίος φέρνει ένα πιάτο αντιγραφής, που απαιτεί μαγειρική αντίληψη και άρτια τεχνική εκτέλεση.

Πιάτο του καταξιωμένου chef Μανώλη Παπουτσάκη θα κληθούν να αντιγράψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πιάτο του καταξιωμένου chef Μανώλη Παπουτσάκη θα κληθούν να αντιγράψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι υποψήφιοι καλούνται να αφήσουν πίσω τους την ένταση του συμβουλίου και της ψηφοφορίας, να μαγειρέψουν με καθαρό μυαλό και συγκέντρωση, ακολουθώντας πιστά τα βήματα της συνταγής, για να καταφέρουν να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

Η αποχώρηση στο τέλος της ημέρας θα φέρει συγκίνηση σε κάποιους στον εξώστη, που αποχαιρετούν έναν ακόμα διαγωνιζόμενο.

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας

MasterChef 2023 πιο δυναμικό από ποτέ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top