«Θα γίνει μάχη»: Αντιδράσεις στον εξώστη για τον εισβολέα στο MasterChef

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, απόψε στις 21.00!

Η Μαρία Ματσούκαρου, ο Νικήτας Φιλιππάκης και η Γιώτα Λιοπετρίτη δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους τρεις chef κριτές με τα πιάτα που παρουσίασαν στo Test Δημιουργικότητας και καλούνται να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2023 την καταξιωμένη καλεσμένη chef, Νόη Ιωαννίδου, η οποία έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο αντιγραφής για τους τρεις υποψήφιους.

Νόη Ιωαννίδου

Στόχος και των τριών είναι να μη χρειαστεί να υπερασπιστούν εκ νέου τη θέση τους στο διαγωνισμό απέναντι στον «εισβολέα» από το MasterChef 4, Δημήτρη Μπέλλο, που θα προσπαθήσει να κερδίσει την είσοδο του στο MasterChef 2023.

MasterChef: Αποκαλύφθηκε ο νέος εισβολέας που επιστρέφει από τα παλιά!

Για τον λόγο αυτό, είναι αποφασισμένοι να αντιγράψουν όσο πιο πιστά μπορούν το ζητούμενο πιάτο, άλλωστε το έχουν ξανακάνει με επιτυχία στο παρελθόν. Ποιοι θα τα καταφέρουν και ποιος ή ποια θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη Μπέλλο, που εισβάλλει στην κουζίνα του MasterChef 2023, αποφασισμένος να διεκδικήσει ξανά το όνειρο;

Η παρουσία ενός μάγειρα που για πολλούς θεωρήθηκε φαβορί για τη νίκη στη χρονιά του, θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στον εξώστη και μια μαγειρική μονομαχία για γερά νεύρα εκτυλίσσεται, για ακόμη μια φορά, στην κουζίνα του MasterChef.

Θα καταφέρει άραγε, όποιος βρεθεί απέναντι στον Δημήτρη Μπέλλο να τον αποκρούσει, χρησιμοποιώντας ακόμα και τα ίδια του τα μαγειρικά όπλα, αν χρειαστεί;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top