«Η Πωλίνα μπορεί να είναι μικρή και άβγαλτη αλλά είναι οχιά!»

Φανερά επηρεασμένος ο παίκτης από το bullying που δέχεται στον διαγωνισμό

Την απογοήτευσή του από την κακή συμπεριφορά ορισμένων συμπαικτών του στο MasterChef εξέφρασε δημόσια ο Πορφύρης και για πρώτη φορά φάνηκε να είναι επηρεασμένος. 

MasterChef 2023: Υποψήφιοι προς αποχώρηση, τρεις φίλοι!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Ο παίκτης δεν είχε καλή διάθεση στην αποψινή δοκιμασία και είπε στην κάμερα ότι «δεν είναι ο Hulk» για να μπορεί να τους αντιμετωπίσει όλους.

«Η Πωλίνα μπορεί να είναι μικρή και άβγαλτη αλλά είναι οχιά!»

Πορφύρης: «Η Πωλίνα μπορεί να είναι μικρή και άβγαλτη αλλά είναι οχιά!»

Το bullying που δέχεται μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού, όπως ανέφερε, είναι μεγάλο και δεν αντέχει άλλο να ακούει εκφράσεις όπως: «Εγώ θα σε βγάλω έξω από το σπίτι», «Τσόκαρο», «Καραγκιόζη». 

MasterChef 2023: Νόμιζε ότι ήταν εκτός θέματος αλλά κέρδισε τα 1.000 ευρώ!

«Το πώς κρατιέμαι έχει να κάνει με τον τρόπο που έχω μεγαλώσει. Δε θα πέσω στο επίπεδο ενός ηλίθιου γιατί θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας. Θα με επηρεάσει, είναι σίγουρο. Και τα παιδιά που αυτή τη στιγμή είναι δίπλα μου (Κόκοτας, Γιώτα, Ματσούκαρου, Μπέη), κάποια στιγμή θα βαρεθούν γιατί θα μπουν στο στόχαστρο» είπε ο Πορφύρης.

πωλινα masterchef

Η Μαρία Μπέη είχε μαγειρέψει με... ασβέστη αντί για γάλα!

«Ο Ηλίας και ο Νίκος είναι ουδέτεροι. Ο Αλέξανδρος, ο Παύλος, η Στέλλα με έχουν άχτι τελείως. Με τον Δημήτρη έχουμε ψυχρανθεί γιατί νομίζει ότι είναι καλύτερος. Η Πωλίνα με κράζει, μου το έχει πει κιόλας. Μπορεί να φαίνεται μικρή και άβγαλτη αλλά είναι οχιά!» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top