MasterChef 2023: Απόψε η αποχώρηση φέρνει τα πάνω - κάτω!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, απόψε στις 21.00!

Μετά την ομαδική δοκιμασία της Πέμπτης, που έφερε τα πάνω – κάτω, με τρεις ομάδες να «μονομαχούν», έρχονται νέες εξελίξεις!

MasterChef 2023: Ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε ωμό πόδι καραβίδας στο πιάτο του

Ο Δημήτρης Πολιτάκης, έχοντας στη διάθεσή του τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας, επέλεξε πρώτος όλα τα μέλη της ομάδας του και όρισε ως αντίπαλους αρχηγούς τη Σέβα Λογοθέτη και τον Παύλο Λούλη. Άραγε, οι επιλογές του και η στρατηγική του σκέψη θα τον δικαιώσουν; 

Τα πλεονεκτήματα του Δημήτρη και η διαμόρφωση των νέων ομάδων
 

Μετά από μία απαιτητική Ομαδική Δοκιμασία, οι τρεις ομάδες φτάνουν στο συμβούλιο με αγωνία για το αποτέλεσμα, όμως μόνο μία θα αναδειχθεί νικήτρια. Ποιο θα είναι το μέλλον για τις δύο ηττημένες ομάδες;

Οι αποφάσεις των αρχηγών, τόσο της νικήτριας ομάδας όσο και των ηττημένων ομάδων, θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις και νέες μαγειρικές διαμάχες θα δημιουργηθούν στην ψηφοφορία, που θα ακολουθήσει.

masterchef

Ποιοι θα είναι εκείνοι που θα κληθούν να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο διαγωνισμό;

masterchef 2023

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα, ως καλεσμένο αυτή τη φορά, τον Culinary Consultant του MasterChef 2023, chef Νίκο Θωμά, ο οποίος έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο για τους διαγωνιζόμενους.

νικος θωμάς

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση οφείλουν να αφήσουν πίσω τους τις διαφωνίες της ψηφοφορίας και να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και «καθαρό» μυαλό στη Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου. Άλλωστε, όλοι θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στο φετινό διαγωνισμό.

Δείτε το νέο επεισόδιο του MasterChef 2023, απόψε, Παρασκευή 17/3, στις 21.00.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top