MasterChef 2023: Μετά τη μάχη με τον «εισβολέα», fine dining και ομαδική!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, απόψε στις 21.00!

Δείτε εδώ το trailer της Πέμπτης 16/3

Ο Νικήτας Φιλιππάκης κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του στο διαγωνισμό απέναντι στη Λία Μακροστέργιου και έτσι, χωρίς αλλαγές στη σύνθεση, οι διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην κουζίνα του MasterChef 2023 για την Ομαδική Δοκιμασία αυτής της εβδομάδας.

MasterChef: Νικήτας ή Λία; Ποιος αποχώρησε;

MasterChef 2023 – Τι θα δούμε την Πέμπτη 16/3

18 Παίκτες συνεχίζουν στο MasterChef 2023

Ο Δημήτρης Πολιτάκης, ως νικητής του Mystery Box, είναι εκείνος που καλείται να διαχειριστεί τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Πόσο στρατηγικές θα είναι οι επιλογές του και πώς θα αντιδράσουν οι συμπαίκτες του στις αποφάσεις του;

Η εβδομάδα ξεκίνησε με μαγειρικές εκπλήξεις και έτσι θα συνεχιστεί. Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχουν ξεκαθαρίσει πώς οι απαιτήσεις στο διαγωνισμό ολοένα και αυξάνονται και οι δοκιμασίες δυσκολεύουν.

masterchef

Μια άκρως απαιτητική Ομαδική Δοκιμασία περιμένει τους επίδοξους μάγειρες, αφού τελικά τρεις ομάδες, η κόκκινη, η μπλε και η πράσινη, καλούνται να ετοιμάσουν η κάθε μία από τέσσερα πιάτα με κοινό χαρακτηριστικό τους την υψηλή γαστρονομία. Κάθε πιάτο θα πρέπει να αντιπροσωπεύει και να αναδεικνύει και μια βασική γεύση, αλμυρό, γλυκό, πικρό και ξινό.

Η μέγιστη προσοχή στη γεύση, στις υφές, στους γευστικούς συνδυασμούς, στις ποσότητες, στο λόγο ύπαρξης κάθε παρασκευής στο πιάτο είναι βασικά ζητούμενα σε αυτή τη δοκιμασία, αφού και μια μικρή μαγειρική «παραφωνία» μπορεί να στοιχίσει τη νίκη.

masterchef

Ποιοι θα ανταποκριθούν καλύτερα στις fine dining γεύσεις;

Μην χάσετε το νέο επεισόδιο MasterChef 2023, την Πέμπτη 16/3, στις 21.00, στο Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top