MasterChef 2023: Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box!

Δημήτρης ή Νίκος; Ποιος πήρε τα 1000 ευρώ;

Η νέα εβδομάδα για το MasterChef 2023 ξεκίνησε με δοκιμασία Mystery Box και αυτή τη φορά τους επίδοξους μάγειρες περίμενε ένα κουτί για «τολμηρούς», που έκρυβε αρκετές εκπλήξεις.

MasterChef 2023: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Συγκεκριμένα για κάθε κουτί που άνοιγαν οι διαγωνιζόμενοι, έχαναν κρίσιμα λεπτά από τη μαγειρική τους. Την ασφάλεια των 80 λεπτών προτίμησε ο Νίκος Τράκας, γεγονός που τον δικαίωσε τελικά, αφού άκουσε το όνομά του στα δύο καλύτερα πιάτα.

Νίκος Τράκας και Δημήτρης είχαν τα καλύτερα πιάτα στο Mystery Box 

Νίκος Τράκας και Δημήτρης είχαν τα καλύτερα πιάτα στο Mystery Box

MasterChef 2023: Η Τάρτα Του Δημήτρη Ενθουσίασε Τους Κριτές - Video

Ωστόσο, την πιο δυνατή προσπάθεια την είχε ο Δημήτρης, ο οποίος πήρε τα εύσημα από τους τρεις κριτές. Η γλυκιά τάρτα που έφτιαξε του χάρισε εκτός από την πρόκριση στους «17» καλύτερους του διαγωνισμού μαγειρικής και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ.

Ο Δημήτρης είναι ο μεγάλος νικητής του αποψινού Mystery Box 

Ο Δημήτρης είναι ο μεγάλος νικητής του αποψινού Mystery Box 

«Μάλλον πρέπει να το γυρίσω στη ζαχαροπλαστική. Θα κάνω ένα ζαχαροπλαστείο με βιτρίνες μπροστά που θα έχει τάρτες. Με αγχώνει που θα βγω αρχηγός για άλλη μια φορά», δήλωσε στις κάμερες ο Δημήτρης. 

Η Πωλίνα, ο Ηλίας, ο Πορφύρης και ο Moto Moto τα πήγαν αρκετά καλά στο μυστηριώδες κουτί κι έτσι ήταν οι επόμενοι που ανέβηκαν ασφαλείς στον εξώστη.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top