«Δε συγχωρούν ότι κάνεις επιτυχία χωρίς να έχεις κοιμηθεί με τα αφεντικά»

«Δεν είχα ποτέ καμία εμπλοκή – διαπλοκή...»

Αφοπλιστική ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου στη νέα της συνέντευξη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark».

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της και της πάει πολύ!

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τον σκληρό κόσμο της τηλεόρασης και όσα γίνονται… πισώπλατα, ενώ δε δίστασε να αναφέρει και την επιτυχία που δεν της αναγνωρίστηκε.

βικυ χατζηβασιλείου

«Σίγουρα έχω δεχθεί πισώπλατες μαχαιριές όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο. Υπάρχει κανείς που δεν έχει δεχθεί; Εννοείται, βέβαια. Μα ο χώρος μας είναι ένας χώρος αρκετά τοξικός και νομίζω πως οι μαχαιριές είναι καθημερινότητα», είπε στην αρχή η παρουσιάστρια και συνέχισε λέγοντας:

«Στον δικό μας χώρο είναι πιο άγρια η κατάσταση, δεν είναι μόνο τα φώτα. Γιατί δεν μπορεί ο άλλος να σου συγχωρήσει ότι κάνεις επιτυχία χωρίς να έχεις ούτε κοιμηθεί με τα αφεντικά ούτε γλείψει κανέναν ούτε κάνοντας φατρίες μέσα στο κανάλι. Δε στο συγχωρούν εύκολα αυτό, Θέμη. Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που έκανα τη δουλειά μου, την έκανα με αυτή την επιτυχία την καταγεγραμμένη όπως έχει πει η ιστορία και γυρνούσα στην οικογένεια μου. Δεν είχα ποτέ καμία εμπλοκή – διαπλοκή με κανένα ζητούμενο από αυτά που προανέφερα».

«Αυτό δεν στο συγχωρούν εύκολα. Δεν το σκέφτομαι όμως καν, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με αυτό. Βάζω τον χρόνο μου και την ενέργεια μου σε πιο ουσιαστικά πράγματα. Κάνω delete κατευθείαν. Εντάξει, μέχρι που οι μαχαιριές γίνονται τόσο πολλές που βλέπεις μια αιμορραγία να σε εξουθενώνει και λες ''φτάνει, μέχρι εδώ, φεύγω''. Θέλω πάνω απ’ όλα να είμαι υγιής», τόνισε στο τέλος η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top