Cash or Trash: Τέσσερα υπέροχα, σπάνια και ιδιαίτερα αντικείμενα!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου στις 18:15 στο Star

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο στις 18:15 στο Star και στο Cash or Trash!

Δείτε όλες τις εκπομπές Cash or Trash

Το Σάββατο 11 Μαρτίου στο Cash or Trash, τέσσερα υπέροχα, σπάνια και ιδιαίτερα αντικείμενα, θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, Έρμα Στυλιανίδη.

Την Τζένη υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη, όχι για να της πει το μέλλον της, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας, αλλά για να μάθει την ιστορία του ιδιαίτερου αντικειμένου, που φέρνει στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash. Ο Θάνος Λούδος νιώθοντας ιδιαίτερη περηφάνεια αλλά και περιέργεια για το παραδοσιακό αντικείμενο, που φέρνει η όμορφη Τζένη, ξεκινά μια εκτίμηση, που μοιάζει με αφήγημα. Με βοηθό του τη Δέσποινα Μοιραράκη, που γνωρίζει αρκετά για τα παλιά αντικείμενα, η εκτίμηση, που παίρνει η νεαρή μελλοντολόγος, δεν απέχει πολύ από εκείνη που έχει κατά νου, αφού και η ίδια γνωρίζει την πραγματική αξία του αντικειμένου της. Με το λαμπερό της ταμπεραμέντο, η Τζένη μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών για να διεκδικήσει απόλυτα και μόνο την προσφορά, που έχει στο μυαλό της. Ο Δημήτρης Δεμερτζής και ο Φοίβος Στρουγγάρης μαγεύονται από την αυθεντικότητα αλλά και την πληρότητα του αντικειμένου, που έχουν μπροστά τους.

Ο Μιχάλης από την Αθήνα έρχεται με ένα αντικείμενο statement στο Cash Or Trash, που ξέρει πως θα ξελογιάσει όλους τους αγοραστές.

Η Δέσποινα Μοιραράκη μένει έκθαμβη από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το αντικείμενο του Μιχάλη! Ο Θάνος Λούδος δείχνει τα δυνατά σημεία του άκρως συλλεκτικού αντικειμένου και η προσμονή για την τιμή εκτίμησης αγγίζει κόκκινο.

Ο Μιχάλης, με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση εφόσον γνωρίζει ότι το αντικείμενο που φέρνει πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσει ανταγωνιστικό κλίμα προσφορών, κατευθύνεται προς το δωμάτιο των αγοραστών.

Η Ιόλη Χιωτίνη έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον στο παρελθόν του Cash Or Trash για αντικείμενα συλλεκτικά του είδους και η αντίδρασή της κατά την αποκάλυψή του από τον 32χρονο πωλητή το επιβεβαιώνει. Το ενδιαφέρον των αγοραστών είναι αρκετά μεγάλο, για διαφορετικούς λόγους. Ένα outsider, που δεν είχε δείξει στο παρελθόν ιδιαίτερο ανταγωνισμό απέναντι στην Ιόλη, την ωθεί πολύ γρήγορα στο περιθώριο με την εκρηκτική προσφορά του.

Με αέρα από το εξωτερικό έρχεται ο διεθνώς δραστηριοποιούμενος στυλίστας Διονύσης, φέρνοντας μια μοντέρνα δημιουργία ενός κλασικού οίκου στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash. Η εκτίμηση του αντικειμένου έργου τέχνης, όπως το χαρακτηρίζει ο Θάνος Λούδος, είναι μέσα στα δεδομένα που έχει θέσει ο Διονύσης.

Δέσποινα Μοιραράκη

Με τη Δέσποινα Μοιραράκη να «φλερτάρει» επίμονα το αντικείμενο του νεαρού στυλίστα, προμηνύονται σκληρές διαπραγματεύσεις στο επόμενο δωμάτιο. Ο Διονύσης, γνωρίζοντας απόλυτα το αντικείμενο που έχει στα χέρια του λόγω επαγγελματικής ιδιότητας, δεν θα χρειαστεί να κουραστεί καθόλου. Ο νεαρός πωλητής με τα αναγνωριστικά γνησιότητας, την άψογη κατάσταση του αντικειμένου αλλά και με τον κρυφό «πόθο», που δημιουργεί ο οίκος κατασκευής του, είναι σίγουρος για την επιτυχημένη ζήτηση στο δωμάτιο των αγοραστών.

Σε μια άτυπη αποχώρηση από την αποκάλυψη κιόλας του αντικειμένου, ο Διονύσης συνεχίζει να δείχνει την ανάλογη εμπιστοσύνη στο αντικείμενό του και απλά περιμένει με αξιοθαύμαστη ηρεμία την έναρξη της δημοπρασίας. Οι χαμηλές προσφορές δείχνουν να κουράζουν τον νεαρό στυλίστα και μέσα στον ,αρκετά, αργό ρυθμό δημοπρασίας, η Δέσποινα Μοιραράκη έρχεται για να εκπληρώσει την υπόσχεσή της. Με τον Γιώργο Τσαγκαράκη να λατρεύει την δημοπρατική ίντριγκα, το κλείσιμο μιας ακόμα ενδιαφέρουσας συμφωνίας δείχνει να σφραγίζεται.

Με καταγωγή από την Κέρκυρα αλλά μόνιμος κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας, ο Σπύρος συναντά τη Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash. Ο Θάνος Λούδος, για μια ακόμα φορά, έχει την ευκαιρία να συναντήσει ένα αντικείμενο από τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας και να μοιραστεί πληροφορίες με τους τηλεθεατές της εκπομπής για ένα αρκετά σπάνιο, για την εποχή, εύρημα. Αν και η εκτίμηση ανεβάζει αρκετά το σπάνιο κειμήλιο του Σπύρου, η τιμή εκτίμησης νιώθει πως το αποδομεί.

Απτόητος και με την ίδια ευχάριστη διάθεση, ο Σπύρος αφήνεται στην ροή της δημοπρασίας, έτοιμος να απολαύσει την ευκαιρία μιας τέτοιας εμπειρίας. Με συντονίστρια την Ελομίδα Βισβίκη, την περιέργεια της Ιόλης Χιωτίνη για το αντικείμενο που έχει μπροστά της αλλά και την «αδυναμία» του Γιώργου Τσαγκαράκη να «κοντράρει» στις προσφορές, ο Σπύρος απολαμβάνει τη στιγμή της δημοπρασίας, περιμένοντας την τελευταία καλύτερη προσφορά. Άραγε ποιος αγοραστής θα παραμείνει στο στίβο των προσφορών, κερδίζοντας το πραγματικό ενδιαφέρον του πωλητή από τη Νέα Φιλαδέλφεια;

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top