Το «καρφί» της Φαίης Σκορδά και η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Κάποια πράγματα είναι μόνο για τα δελτία», είπε, μιλώντας για τα Τέμπη

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για την τραγωδία στα Τέμπη

Φανερά εκνευρισμένη ήταν σήμερα η Φαίη Σκορδά για τον τρόπο που παρουσιάζεται από ορισμένες εκπομπές η τραγωδία στα Τέμπη. Από τη μια το δράμα 57 οικογενειών και από την άλλη τα ρεπορτάζ για τους καλλιτέχνες που αποφάσισαν να τραγουδήσουν τη στιγμή που όλη η Ελλάδα πενθούσε για το δυστύχημα. 

Φαίη Σκορδά για Τέμπη: «Θα σφίξω τα δόντια σήμερα»

«Καταλαβαίνετε τι κάνει η τηλεόραση; Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου το λέω, είναι το πώς αγγίζεις αυτά τα θέματα. Γι’ αυτό επιμένω και ξαναλέω ότι πρέπει να γίνονται δημοσιογραφικά. Είναι κάποια θέματα που παρότι είναι στο αίμα μας και αγγίζουν όλη την κοινωνία και παρότι δεν μπορείς να τα ξεπερνάς… Και εμείς χθες παίξαμε κι άλλα θέματα στην εκπομπή, είναι ο τρόπος που το κάνεις, φαίνεται στα μάτια του άλλου, τελεία και αν προσβάλλεις. Πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Το πλαίσιο για μένα είναι του δελτίου. Τελείωσε. Δεν μπορείς από τη μία να είναι αυτό, και από την άλλη να μπαίνουν οι τραγουδιστές και οι ηθοποιοί. Δεν είναι ωραίο, δεν υπάρχει μέτρο για το πένθος και τον πόνο του άλλου. Δεν μπορείς να μετατοπίζεις αυτό που είναι τόσο σοβαρό και πρέπει να σιωπούμε σε κάτι άλλο που αφορά στο lifestyle και αν πήγε ο Τσαλίκης να τραγουδήσει. Παραμένει το γεγονός ότι έφυγαν τόσα παιδιά και άνθρωποι και εμείς συζητάμε επειδή τέλειωσαν τα θέματα γύρω γύρω για τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς που πήγαν να τραγουδήσουν, λες και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν στεναχωρηθεί. Λες και η Πάολα πήγε να τραγουδήσει, αλλά λες και είναι κακιά γυναίκα και δεν στενοχωρήθηκε για τα παιδιά; Αλλάζουμε το θέμα, την ουσία. Γι’ αυτό κάποια πράγματα είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων και για συγκεκριμένους δημοσιογράφους, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δε θα έπρεπε να υπάρχουν», είπε, η παρουσιάστρια στην εκπομπή Πρωινό μας. 

Πάολα: Η απάντηση σε όσους την κατηγόρησαν ότι τραγούδησε παρά το πένθος

Νίκος Βέρτης: Η ανακοίνωση για την εμφάνιση μετά την τραγωδία στα Τέμπη

 


Κατερίνα Καινούργιου για Τέμπη: «Δε διαχωρίζεται στο ποιος θα το αγγίξει»


Η Κατερίνα Καινούργιου με τη σειρά της θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα της κάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών. Η οικοδέσποινα της «Super Κατερίνας» ανέφερε πως το σιδηροδρομικό δυστύχημα είναι ένα θέμα που έχει συγκλονίσει τους πάντες και δεν μπορεί να γίνεται διαχωρισμός ανάμεσα σε δελτία ειδήσεων και ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Λύγισε» η Καινούργιου για τους γονείς των νεκρών παιδιών στα Τέμπη

«Επειδή μιλάμε για μια τεράστια τραγωδία, το λέω και για εμάς και για όσους μας παρακολουθούν και γενικότερα και σε συναδέλφους… Θέλω λίγο να ρίξουμε τους τόνους. Εννοώ, το σημείο είναι η τραγωδία, αυτή τη στιγμή άνθρωποι όντως πενθούν, γονείς έχουν χάσει τα παιδιά τους, τους συντρόφους τους, μιλάμε για κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είναι ασύλληπτο όλο αυτό. Αυτό δε διαχωρίζεται, ποιος θα το αγγίξει, ποιος θα το πιάσει. Αν θα είναι το δελτίο ειδήσεων ή αν θα το πιάσει ψυχαγωγική εκπομπή. Όλους μας πονάει. Ανεξαρτήτως αν είναι έντεχνοι, αν είναι λαϊκοί, αν ανεβαίνουν στην πίστα, αν κάνουν δελτίο ειδήσεων, ή αν κάνουν ψυχαγωγικές εκπομπές. Ο καθένας το διαχειρίζεται με τον σεβασμό και την ανθρωπιά που έχει. Αυτό, γιατί διαβάζω διάφορα που με θλίβουν», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top