MasterChef 2023 - Πωλίνα: «Δεν είμαι μικρή, ούτε μόνο ζαχαροπλάστρια»

Αποκλειστικά στο Breakfast@Star όσα δήλωσαν οι παίκτες του διαγωνισμού

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο Breakfast@Star προχώρησαν οι συμμετέχοντες του μαγειρικού διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef 7, έπειτα από την ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας, με θέμα το cocktail pairing που έλαβε μέρος στην αυλή της κουζίνας του MasterChef, στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου.

Οι Κριτές Δοκιμάζουν Και Βαθμολογούν Τα Πιάτα Των Ομάδων

Η Πωλίνα, ως νικήτρια του τεστ δημιουργικότητας είχε τη δυνατότητα να επιλέξει τους αρχηγούς των δύο ομάδων και εν τέλει επέλεξε να είναι εκείνη αρχηγός στην μπλε ομάδα και τη Γιώτα την επέλεξε ως αργηγό της κόκκινης ομάδας.

MasterChef 2023: Χαμός Με Τις Ομάδες Στην Ομαδική

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας, χάρηκε που μπήκε η Μαρία στον διαγωνισμό, αφού έτσι μεγαλώνει ο ανταγωνισμός και του αρέσει αυτό το challenge, ενώ όσον αφορά στην Πωλίνα, σχολίασε ότι εξεπλάγην ευχάριστα που τον επέλεξε ως πρώτη επιλογή για την ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας.

Ο Κώστας Πορφίρης, από την άλλη πλευρά, δήλωσε ότι ζει για δεύτερη φορά την καλύτερη εμπειρία της ζωής του στο MasterChef, κάτι που δεν πίστευε ότι μπορεί να συμβεί ξανά!

MasterChef 2023: Κι όμως! Πορφύρης & Αλέξανδρος είναι πλέον κολλητοί

Η Μαρία, πιστεύει να έχει φέρει τύχη στην κόκκινη ομάδα και να κερδίσουν την ομαδική δοκιμασία.

Τέλος, η Πωλίνα, που δηλώσε χαριτολογώντας έτοιμη ακόμη και για το... GNTM, σχολίασε ότι φυσικά αποφάσισε να είναι αρχηγός στην μπλε ομάδα, από τη στιγμή που κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας, γιατί ήθελε να δείξει ότι δεν είναι μικρή και φυσικά και ήθελε να αξιοποιήσει και να χρησιμοποιήσει υπέρ της όλα τα πλεονεκτήματα που είχε στη διάθεσή της.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top