Γερασιμίδου στο DOT: «Μετά τη φωτιά που κατέστρεψε το σπίτι έπαθα έμφραγμα»

«Είναι σπουδαίο πράγμα να σε αναγνωρίζουν στον δρόμο»

Την απολαμβάνουμε για χρόνια στην τηλεόραση, αφού έχει παίξει σε διαχρονικές σειρές όπως «Δέκα Μικροί Μήτσοι», «Εμείς κι Εμείς» και στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Το όνομα της Ελένης Γερασιμίδου είναι συνδεδεμένο με επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση, το θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο.

Η ηθοποιός κάθισε στον καναπέ του DOT, και μίλησε για τον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο και την κόρη τους, Αγγελική, η οποία ακολούθησε τα επαγγελματικά τους βήματα, αλλά χαράσσει τη δική της πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η κόρη της Ελένης Γερασιμίδου, Αγγελική

Η κόρη της Ελένης Γερασιμίδου, Αγγελική

«Έχω εμπιστοσύνη στην κόρη μου. Είναι πιο ευσυνείδητη και πιστεύω πως δε θα κάνει τα δικά μας λάθη. Δεν τη φοβάμαι. Υπάρχει μια προκατάληψη απέναντί της ότι ακολούθησε τον δρόμο της μαμάς. Τι θα πει αυτό; Τον δικό της δρόμο ακολούθησε και δεν μπορούσε να το αποφύγει», είπε αρχικά η υπερήφανη μαμά.

«Μετά τη φωτιά που κατέστρεψε το σπίτι έπαθα έμφραγμα»

Το περασμένο καλοκαίρι η φωτιά κατέστρεψε το σπίτι της στην Παλλήνη και αυτό της στοίχισε πολύ με αποτέλεσμα να πάθει ένα οξύ έμφραγμα: «Τώρα με τη φωτιά κάηκαν πολλά. Μας έμειναν δυο χώροι για να μείνουμε. Ελπίζω σιγά σιγά να γίνει η μελέτη και να εγκριθούν κάποια χρήματα και να το φτιάξουμε, Χάθηκαν πολλά. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτό και μετά έπαθα το έμφραγμα. Τη γλιτώσαμε κι όλα καλά τώρα».

Ελένη Γερασιμίδου: Μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

Συγκλονίζει η Ελένη Γερασιμίδου: «Έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου»


«Είναι σπουδαίο πράγμα να σε αναγνωρίζουν στον δρόμο»

Κλείνοντας, η Ελένη Γερασιμίδου αναφέρθηκε και στην αναγνωρισιμότητα που έχει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και ένα περιστατικό που είχε στον δρόμο με μία γυναίκα.

«Είναι σπουδαίο πράγμα να σε αναγνωρίζουν στον δρόμο. Βέβαια, κάποια φορά ορισμένοι να είναι και ενοχλητικοί. Επειδή μας βλέπουν στην τηλεόραση νομίζουν ότι μπορούν να μας πουν ό,τι θέλουν. Ήταν μια κυρία με είδε άβαφη και μου είπε «στην τηλεόραση είσαι μια κούκλα, ενώ τώρα…». Το χειρότερο βέβαια ήταν όταν ήμουν στον δρόμο με το παιδί μου μικρό και στο απέναντι πεζοδρόμιο με το παιδί της, με δείχνει και γελάει σαρκαστικά, δεν ξέρω γιατί. Την πλησιάζω και της λέω: «Εσύ για να γελάσεις μαζί μου μπροστά στο παιδί μου πρέπει να πληρώσεις πολλά λεφτά»».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή DOT

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top