Ευγενία Σαμαρά στο DOT: «Η απώλεια του πατέρα μου με έχει εξελίξει»

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας στη σχέση της με τον Γιάννη Ποιμενίδη;

Είναι ταλαντούχα, κούκλα και για ακόμη μία χρονιά την απολαμβάνουμε στον «Σασμό». Είναι η Ευγενία Σαμαρά, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής, κάθισε στον καναπέ του «DOT.» και μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και την μακροχρόνια σχέση της με τον Γιάννη Ποιμενίδη

Ευγενία Σαμαρά: Η ανάρτηση για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του πατέρα της

Οι δυσκολίες που την εξελίσσουν...

«Αν έρθει το σκαμπίλι στη ζωή δεν μπορείς εύκολα να αλλάξεις. Ακόμα, και η απώλεια του πατέρα μου, που είναι κάτι πολύ δύσκολο και μεγάλο στη ζωή μου, θεωρώ ότι μέσα μπορώ να βρω πράγματα που με εξέλιξαν. Αυτό, φυσικά, δεν περιλαμβάνει το συναίσθημα που νιώθεις εκείνη τη στιγμή. Αλλά, επειδή δεν μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξει, όταν είμαι σε ψυχραιμία και το βλέπω εξωτερικά, συνειδητοποιώ ότι ακόμα και αυτό το άσχημο γεγονός μου έχει δώσει δώρα»

Ο ενθουσιασμός... που δεν χάνεται στη σχέση της

«Δεν ξέρω πώς αναθερμαίνεις τον ενθουσιασμό σου σε μία σχέση. Δεν το ξέρω, γιατί δεν έχω βρει μεγάλη δυσκολία στη σχέση μου με τον Γιάννη, αν και μακροχρόνια. Λόγω της επικοινωνίας που υπάρχει, αυτό μετουσιώνεται σε μία διαδικασία που πλέον πάει μόνο της και όλο κάπου μας οδηγεί»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top