Χιονισμένες καλημέρες από την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

«Το «Breakfast@star» είναι εδώ για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή σας»

Διαφορετική ήταν η έναρξη της εκπομπής «Breakfast@star», το πρωί της Δευτέρας 6/2, λόγω της επέλασης της «Barbara».

Κακοκαιρία «Barbara»: Κλειστή η Εθνική Οδός–Κλειστά σχολεία και τηλεργασία

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου φόρεσαν τα πιο ζεστά τους ρούχα και βγήκαν στα χιόνια για να καλημερίσουν τους τηλεθεατές τους.

Glomex Logo Search videos ​ PERFORMANCE OVERVIEW 127 VIDEO VIEWS 53 AD IMPRESSIONS SAVED SEARCHES NO SAVED SEARCHES YET TOPICS IN FOCUS TOP GR CONTENT Η υποτιθέμενη συνομιλία του Δάντη με την Ασημίνα στο κινητό, ενώ ήταν στο Survivor01:58Open TV Η υποτιθέμενη συνομιλία του Δάντη με την Ασημίνα στο κινητό, ενώ ήταν στο Survivor 1 DAY AGOELCelebritiesLifestyle & Docutainment 112 | Η αντίδραση του κόσμου στο ΟΑΚΑ στο μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας 00:28COSMOTE TV | Tennis 112 | Η αντίδραση του κόσμου στο ΟΑΚΑ στο μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας 17 HOURS AGOELSport Πολίτες επιχειρούν να περάσουν Αθηνών - Λαμίας για την εργασία τους ενώ ο δρόμος είναι κλειστός07:19SKAI News Πολίτες επιχειρούν να περάσουν Αθηνών - Λαμίας για την εργασία τους ενώ ο δρόμος είναι κλειστός 1 HOUR AGOELNews Ιωνικός - ΠΑΟΚ | Ένταση Λυκογιάννη-Μάντζαρη και είσοδος του προέδρου των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο02:35ERT | Basket League Ιωνικός - ΠΑΟΚ | Ένταση Λυκογιάννη-Μάντζαρη και είσοδος του προέδρου των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο 11 HOURS AGOELSport Καταστροφικός σεισμός μεγάλης διάρκειας στην Τουρκία11:10Open News Καταστροφικός σεισμός μεγάλης διάρκειας στην Τουρκία 1 HOUR AGOELNews Ο Σώζων τρώει ωμά εντόσθια σαλαχιού: «Αηδιαστικό»01:51SKAI TV Ο Σώζων τρώει ωμά εντόσθια σαλαχιού: «Αηδιαστικό» 11 HOURS AGOELCinema & TV Τρομακτικός σεισμός 7,8 ρίχτερ στην Τουρκία01:49SKAI News Τρομακτικός σεισμός 7,8 ρίχτερ στην Τουρκία 1 HOUR AGOELNews Σεισμός 7,8 ρίχτερ στην Τουρκία: Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς και εγκλωβισμένους στα ερείπια03:10SKAI News Σεισμός 7,8 ρίχτερ στην Τουρκία: Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς και εγκλωβισμένους στα ερείπια 1 HOUR AGOELNews Είσοδος της Καρολίνας υπό τους ήχους του... Bo!00:58SKAI TV Είσοδος της Καρολίνας υπό τους ήχους του... Bo! 20 HOURS AGOELCelebrities Ατρόμητος - ΑΕΚ | Τι προβλέπει ο κανονισμός για το συμβάν με τα δοκάρια07:15ERT Sports Ατρόμητος - ΑΕΚ | Τι προβλέπει ο κανονισμός για το συμβάν με τα δοκάρια 9 HOURS AGOELSport Χιονισμένες καλημέρες από την Ελένη και τον Ετεοκλή

«Χιονισμένες καλημέρες. Εμένα ξύπνησε και το παιδί μέσα μου. Να ζήσουμε αυτά που δε ζήσαμε τα Χριστούγεννα βρε παιδί μου. Μακάρι να έχουμε μόνο τα θετικά και τα καλά του χιονιού. Να έχουμε ωραίες αναμνήσεις δίχως κανένα δύσκολο συμβάν», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Επελαύνει» η κακοκαιρία Barbara - Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ


«Είμαστε έξω από τα Studio Pro, το έχει στρώσει για τα καλά, όπως και στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Είμαστε εδώ και ελπίζουμε να παίζετε χιονοπόλεμο ή να είστε κάπου ζεστά. Το «Breakfast@star» είναι εδώ για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή σας.  Το χιόνι είναι εδώ και ελπίζουμε να μην έχετε προβλήματα», πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top