Ευγενία Μανωλίδου: «Υποψήφιος» για Όσκαρ ο γιος της, Αλέξανδρος Μανωλίδης

Συμμετέχει σε ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ

Δείτε παλιότερο βίντεο για την Ευγενία Μανωλίδου από το Happy Day

Το Glass Onion (Στα Μαχαίρια), το sequel του επιτυχημένου Knives Οut, προτάθηκε για Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου κι ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρος, δηλώνει ενθουσιασμένος καθώς εργάστηκε για τη συγκεκριμένη ταινία.

Ευγενία Μανωλίδου: Στο κέντρο της Αθήνας με κόκκινες γόβες και ασορτί παλτό

Ο 27χρονος Αλέξανδρος Μανωλίδης είναι σκηνοθέτης, κινηματογραφιστής και φωτογράφος με το ταλέντο του να τον οδηγεί μέχρι τα φετινά Όσκαρ.

Μιλώντας στην εφημερίδα Secret, ανέφερε: «Είναι µεγάλη η χαρά. Φυσικά, δεν ήταν κάτι που περίµενα… ήταν δίκαιο. Ηµουν ο συντονιστής logistics (logistics coordinator), που σηµαίνει πως συντονίζεις το συνεργείο, ώστε να γίνουν όλα σωστά και να είµαστε όλοι ασφαλείς. Ηταν κι η περίοδος της πανδηµίας, οπότε δεν ήταν απλή υπόθεση. Επρεπε να προσέχουµε αν ακολουθούσαν όλοι τις διαδικασίες.

Ο Αλέξανδρος Μανωλίδης σε παλιότερη εμφάνιση με τη μητέρα του, Ευγενία Μανωλίδου

Ο Αλέξανδρος Μανωλίδης σε παλιότερη εμφάνιση με τη μητέρα του, Ευγενία Μανωλίδου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στήναµε πρώτοι, ξεστήναµε τελευταίοι… Ηταν όλοι πολύ συνεργάσιµοι κι όλα τα παιδιά από την Αµερική εξαιρετικά. Ολοι ήταν πολύ συγκεντρωµένοι. Αυτό µου έκανε µεγάλη εντύπωση κι αυτό κρατώ από τον Ντάνιελ Κρεγκ. Ηταν απίστευτα συγκεντρωµένος, µάθαινε όλο το σενάριο, ώστε, αν δε βγει κάτι σωστά, να µπορεί να λειτουργήσει πάνω σε αυτό. Πολύ αφοσιωµένος και, όσον αφορά όλο το καστ, ήταν όλοι πολύ επαγγελµατίες και δεν φαίνονταν να βγαίνουν “εκτός” από τους υπoλοίπους».

Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία του Άδωνι με την Ευγενία και τα παιδιά του

«Η δική µας οµάδα είχε στόχο να είναι φιλική και να κάνουµε πολλά πράγµατα στο λιγότερο χρονικό διάστηµα. Οι Αµερικανοί εντυπωσιάστηκαν από τον τρόπο που δουλεύαµε. Υπήρχαν άτοµα που εργάζονταν 18 ώρες την ηµέρα και πάντα µε ένα χαµόγελο», συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Μανωλίδης.

Θυμίζουμε ότι ο Αλέξανδρος είναι ο πρωτότοκος γιος της Ευγενίας Μανωλίδου και του πρώην συζύγου της, κορυφαίου εικαστικού καλλιτέχνη Θοδωρή Μανωλίδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top