Νικολούλη: Τι απάντησε στον Κούγια στην εκπομπή της 

«Μιλάμε με τη δουλειά μας αλλά δε δεχόμαστε να μας προσβάλλουν»  

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ της παρουσιάστριας της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» Αγγελικής Νικολούλη, με τον Αλέξη Κούγια, συνήγορο της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα, μετά την προβολή της συνέντευξης του ιατροδικαστή, Νίκου Καρακούκη στην εκπομπή της την περασμένη εβδομάδα.  

Κόντρα Νικολούλη - Κούγια για την υπόθεση της μητέρας από την Πάτρα

Ο κ. Κούγιας είχε κατηγορήσει την Α. Νικολούλη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και για  «στημένη συνέντευξη».

Καρακούκης για Κούγια: «Κωμικά όσα λέει, τα στοιχεία μιλάνε»

«Έχουμε βοηθήσει στο να εξιχνιαστούν 26 δολοφονίες όλα αυτά τα χρόνια. Άρα κάτι φαίνεται ότι κάνουμε. Το λέω αυτό, γιατί δεχτήκαμε μία απίστευτη επίθεση – και εγώ προσωπικά – από τον συνήγορο της κατηγορούμενης στην Πάτρα.  Και τι δεν είπε; Γιατί; Γιατί τολμήσαμε να φέρουμε εδώ την άλλη άποψη, να ακούσουμε τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών. Έναν κρατικό λειτουργό, που δεν είχε μιλήσει, να πει για την έρευνα που έκανε, αφού δεχόταν λιθοβολισμό. Και μετά λιθοβόλησαν εμάς για όλο αυτό». 

Νικολούλη: Μου λένε γιατί δεν απαντάς στον Κούγια    

Η δημοσιογράφος διευκρίνισε σχετικά με τη στάση της:  «Μου λένε όλοι: γιατί δεν απαντάς; Να απαντήσω τι; Πιστεύω, φίλοι μου, ότι την απάντηση τη δίνετε εσείς οι ίδιοι οι τηλεθεατές, που μας ακολουθείτε πιστά 28 ολόκληρα χρόνια. Για να το κάνετε αυτό και να παραμένουμε 28 χρόνια στην τηλεόραση, φαίνεται πως κάτι κάνουμε. Δεν θα πω αν το κάνουμε σωστά ή όχι αλλά έχει αποτέλεσμα και πάνω απ’ όλα σεβασμό στους αγνοούμενους, στα θύματα και στους συγγενείς». 

Το μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη προς τον Αλέξη Κούγια

Η δημοσιογράφος τόνισε για το ίδιο θέμα «με τα αποτελέσματα και με τη δουλειά μας μιλάμε και δε λέμε βαρύγδουπες κουβέντες» και πρόσθεσε: «αλλά δε δεχόμαστε να μας προσβάλλουν και σε τέτοιο βαθμό». .


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top