MasterChef 2023: Το τετ-α-τετ ανάμεσα σε Αλέξανδρο και Γιώργο!

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα, ξέρω τι θα επακολουθήσει»

Οι αρχηγοί των δυο ομάδων, ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος Πορφύρης επέλεξαν τους παίκτες που θα έχουν στο πλευρό τους στην πρώτη Ομαδική Δοκιμασία του MasterChef 2023.

MasterChef 2023: Το «θερμό» καλωσόρισμα του Αλέξανδρου στον Γιώργο!

Μπλε και Κόκκινοι στην κουζίνα του MasterChef 2023

Μπλε και Κόκκινοι στην κουζίνα του MasterChef 2023

Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε στον Αλέξανδρο πως ένα από τα πλεονεκτήματα που έχει είναι να ανταλλάξει έναν παίκτη από τη δική του ομάδα και να τον δώσει στην αντίπαλη, αλλά εκείνος δεν ήθελε να κάνει αυτή την ανταλλαγή.

MasterChef 2023: Έτσι χωρίστηκαν οι δύο ομάδες - Οι επιλογές των αρχηγών!

Λίγα λεπτά αργότερα, οι παίκτες αποχώρησαν και στην κουζίνα έμειναν οι δυο αρχηγοί με τον Γιώργο να λέει στον Αλέξανδρο πως δεν υπήρχε λόγος να του «επιτεθεί» κι να υπάρχει αυτό το… πολεμικό κλίμα.

Το...πολεμικό κλίμα και οι εξηγήσεις των δυο αρχηγών

Το...πολεμικό κλίμα και οι εξηγήσεις των δυο αρχηγών

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος επέμεινε πως δεν ήταν επίθεση, αλλά ένας τρόπος να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στο σπίτι.


Ο Γιώργος του εξήγησε πως δεν ήταν δικά του λόγια, αλλά λόγια των κριτών. «Ένιωσα άβολα γιατί είναι ένα παιχνίδι που αγαπάω. Δε θα ήθελα για κανένα λόγο να υπάρχουν προστριβές και μάλιστα τόσο νωρίς. Δεν πέφτω από τα σύννεφα, ξέρω τι θα επακολουθήσει. Προσβλήθηκα εκείνη τη στιγμή. Είναι κάτι που δε μου αξίζει», εξήγησε on camera ο Γιώργος Πορφύρης.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top