Νατάσα Εξηνταβελώνη στο DOT: «Οι Κάννες μου φάνηκαν σαν το Λουτράκι»

Τι ήταν αυτό που φόβιζε την ηθοποιό να κάνει τηλεόραση;

Στον καναπέ της εκπομπής «DOT.» κάθισε ως καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής η Νατάσα Εξηνταβελώνη. Η ξεχωριστή και ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στον Μίνω Θεοχάρη και τη Νάντια Κοντογεώργη για τον φόβο της να κάνει τηλεόραση, αλλά και την αλλόκοτη εμπειρία της στο Φεστιβάλ των Καννών.

Στεφανία Γουλιώτη στο DOT: Δίνει spoiler για τον δεύτερο κύκλο του Maestro

Η τηλεόραση και ο φόβος της υπερέκθεσης

«Κι εγώ πίστευα ότι θα αργήσω να κάνω τηλεόραση. Εκτός, όμως, από το τι θέλω και μου αρέσει να κάνω ένας από τους λόγους που απέφευγα να εμπλακώ με την τηλεόραση ήταν και ένας φόβος σε σχέση με την έκθεση και την υπερέκθεση. Στην τηλεόραση, το έργο περνάει σε πολλά στρώματα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να έχεις τον έλεγχο. Ούτε το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, τι δυσκολίες θα βρεις κι ειδικά σε μία καθημερινή σειρά που οι ρυθμοί είναι απαιτητικοί» απάντησε στην ερώτηση της Νάντιας Κοντογεώργη σχετικά με το πότε είχε στο μυαλό της να κάνει τηλεόραση.

Οι Κάννες που της θύμισαν το... Λουτράκι

«Πάω, λοιπόν, στις Κάννες και μου φαίνεται σαν το Λουτράκι. Λέω "δεν μπορεί". Ήταν τέτοια η ταχύτητα και η ταλαιπωρία του να φτιάξεις την βαλίτσα, να την κουβαλήσεις, να τρέχεις. Δεν το έζησα τόσο παραμυθένια όσο ήθελα» εκμυστηρεύτηκε αναφερόμενη στην ταινία «Ντόντο», η οποία έφτασε στο Φεστιβάλ των Καννών και συμπλήρωσε:

«Το πιο ωραίο ήταν που είδα την ταινία για πρώτη φορά εκεί. Στο Φεστιβάλ μαζί με το κοινό. Δεν το έχω ξαναζήσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top