Βασίλης Νομικός: Η νέα ανάρτηση για την αποχώρηση από τη Φαίη Σκορδά

Ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για εκείνον

Δείτε όσα είπε η Φαίη Σκορδά για τον Βασίλη Νομικό

Παρελθόν από το Πρωινό μας αποτελεί ο Βασίλης Νομικός, ο οποίος πριν από μια εβδομάδα αποχώρησε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Βασίλης Νομικός: Το πρώτο μήνυμα μετά το τέλος από την εκπομπή της Σκορδά

Την περασμένη Τρίτη, η παρουσιάστρια είπε στον τηλεοπτικό αέρα: «Θέλω να στείλω την αγάπη μου, ένα μεγάλο φιλί και μια ζεστή αγκαλιά στον Βασίλη Νομικό. Την Παρασκευή ήταν η τελευταία μέρα που ήταν μαζί μας ο Βασίλης, ήρθε, μας χαιρέτησε. Ήταν μια δική του σκέψη, απόφαση, οριστική βέβαια, να μη συνεχίσει. Ήταν μια εξαιρετική συνεργασία, από κοινού αποφασίσαμε να μη συνεχιστεί. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, κύριος. Να πω και δημοσίως ότι η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν και τον περιμένει πάντα μια θέση».

Ο Βασίλης Νομικός στο... χριστουγεννιάτικο πλατό του Πρωινό μας

Ο Βασίλης Νομικός στο... χριστουγεννιάτικο πλατό του Πρωινό μας /Φωτογραφία Instagram

Η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε δημόσια τον Βασίλη Νομικό

Τρεις μέρες μετά, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο Βασίλης Νομικός έγραψε μια ιστορία για… ένα πρωινό και τη μοιράστηκε με τους followers του. «Ένα πρωινό… Οφείλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας. Η διαφορετικότητα επιβάλλεται. Αλλοίμονο να είμασταν όλοι ίδιοι. Δεν είμαστε. Όσοι με γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια έχετε άποψη. Καλή τύχη σε όλους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top