Σπύρος Πετρουλάκης: Για ποιο λόγο άρχισε να γράφει για μεγάλους;

Οσα αποκάλυψε στο Dot ο συγγραφέας του Σασμού

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σπύρου Πετρουλάκη στο Dot

Εκανε γνωστό στο ευρύ κοινό τον Σασμό μέσα από το ομώνυμο μυθιστόρημά του, που έχει μεταφερθεί με μεγάλη επιτυχία και στη μικρή οθόνη.

Σπύρος Πετρουλάκης: «Στον Σασμό θα δούμε νέα πρόσωπα και ιστορίες»

Ο Σπύρος Πετρουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot, όπου μίλησε για την απόφασή του να γράψει βιβλίο για μεγάλους, τον ρόλο που έπαιξε η σύντροφός του σε αυτό, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη επιτυχία του Σασμού.

Η ζωή του Σπύρου Πετρουλάκη άλλαξε μετά την επιτυχία του Σασμού

Η ζωή του Σπύρου Πετρουλάκη άλλαξε μετά την επιτυχία του Σασμού

«Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη για τον άνθρωπο και κάπως έτσι λειτούργησε και σε εμένα. Η παρότρυνση ήρθε από τη σύντροφό μου», ανέφερε ο συγγραφέας, ενώ εξομολογήθηκε ότι ξεκίνησε να γράφει βιβλία για μεγάλους για να τον ερωτευτεί περισσότερο η σύντροφός του, μιας κι εκείνο το διάστημα βρίσκονταν στην αρχή της σχέσης τους.

Σπύρος Πετρουλάκης: Πρόβλημα υγείας για τον συγγραφέα του «Σασμού»

Ο Σπύρος Πετρουλάκης με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη

Ο Σπύρος Πετρουλάκης με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη

Στη συνέχεια εξήγησε πώς προέκυψε τελικά το βιβλίο του να γίνει σειρά και μάλιστα τόσο επιτυχημένη. Όπως δήλωσε στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη: «Κανένα βιβλίο δεν έγραψα με στόχο να γίνει σειρά. Βρίσκομαι, λοιπόν στην Κύπρο το 2019 κι έκανα την παρουσίαση του Σασμού. Πίσω καθόταν ένας κύριος με καπαρντίνα, ένας περίεργος τύπος. Όταν τελειώνει η παρουσίαση και μου λέει "Κώστας Κωστόπουλος, σκηνοθέτης. Θα κάνουμε το βιβλίο σου σειρά" δεν τον πίστεψα. Δύο μέρες πέρασαν, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ότι έκλεισε ήδη ραντεβού με την παραγωγή. Ενδιαφέρθηκαν κι άλλα κανάλια, αλλά ο Alpha κέρδισε. Δεν ήθελα να αλλάξω τον τίτλο, παρόλο που δεν ήταν πολύ εύηχος. Ήταν μια λέξη που δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο, αλλά με μια πολύ ωραία πρόθεση που έκανε το κανάλι, όλος ο κόσμος μιλούσε για τον Σασμό. Επίσης, δεν ήθελα να αλλάξει το ύφος και το ήθος του βιβλίου και θα ήθελα το τέλος της σειράς να κλείσει με σασμό και θα γίνει».

Δείτε όλα τα επεισόδια του Dot

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top