Γιώργος Μπένος στο DOT: Αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στο Maestro

«Από τη μία λήψη στην άλλη ξέσπασα σε κλάματα»

Ο Γιώργος Μπένος μίλησε στο «DOT.» για την πιο δύσκολη σκηνή στο Maestro

Ο Γιώργος Μπένος είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια. Τους προηγούμενους μήνες τον απολαύσαμε στον ρόλο του «Σπύρου» στη σειρά «Maestro».

Ο νεαρός πρωταγωνιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «DOT» και αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο Γιώργος Μπένος κατα τη διάρκεια των γυρισμάτων με τον Γιάννη Τσορτέκη

Ο Γιώργος Μπένος κατα τη διάρκεια των γυρισμάτων με τον Γιάννη Τσορτέκη

Γιάννης Τσορτέκης: Η εκρηκτική σχέση με τη σύζυγο και τα παιδιά του

«Η σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο στο Maestro ήταν αυτή της βίας από τον Χαράλαμπο, δηλαδή τον τηλεοπτικό μου πατέρα, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Θυμάμαι πολύ έντονα αυτή τη σκηνή. Από τη μία λήψη στην άλλη ξέσπασα σε κλάματα. Σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία. Η σκηνή ήταν πολύ έντονη και επικράτησε απόλυτη ησυχία στο γύρισμα. Έκλαιγα και σκεφτόμουν ότι αυτή τη σκηνή την κάνουμε για τη μυθοπλασία. Με σόκαρε όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχει αυτή η βία σε κάποια σπίτια. Με ζόρισε ψυχικά αυτή η σκηνή. Ο ρόλος μου έχει πολλές απαιτήσεις. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αλλά και όλοι οι συνάδελφοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Τα γυρίσματα κύλησαν πολύ όμορφα

Γιώργος Μπένος: «Έχω ερωτευθεί μια φορά πολύ δυνατά στη ζωή μου»


Τα επαγγελματικά πάνε από το καλό στο καλύτερο. Τι συμβαίνει όμως στην προσωπική του ζωή; Έχει ερωτευθεί δυνατά στη ζωή του;
«Έχω ερωτευθεί μια φορά πολύ δυνατά στη ζωή μου. Άρχισα να αγαπάω πιο πολύ τους ανθρώπους, άρχισα να βλέπω πόσο ωραίο είναι όλο αυτό. Υπήρχε μια ταραχή μέσα μου. Όταν ερωτεύτηκα είχα αφήσει όλα τα υπόλοιπα στην άκρη», πρόσθεσε ο Γιώργος Μπένος.


Ο Γιώργος Μπένος παίζει «Ναι ή Ου»

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «DOT»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top