Ρωμαίος και Ιουλιέτα: Μήνυση των πρωταγωνιστών για τις γυμνές σκηνές!

55 χρόνια μετά την προβολή της ταινίας

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Ολίβια Χάσεϊ και του Λέοναρντ Γουάιτινγκ από τη δεκαετία του '60

Μήνυση για τη γυμνή σκηνή που γύρισαν όταν ήταν μόλις 15 και 16 ετών, κατέθεσαν 55 χρόνια μετά οι πρωταγωνιστές της ταινίας Ρωμαίος και Ιουλιέτα του Φράνκο Τζεφιρέλι που γυρίστηκε το 1968.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Ρωμαίος και Ιουλιέτα σε ξενοδοχείο στο Παρίσι το 1968

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Ρωμαίος και Ιουλιέτα σε ξενοδοχείο στο Παρίσι το 1968 /Φωτογραφία AP Images/Jean-Jacques Levy

«Σεξουαλική παρενόχληση και απάτη» κατά του Τζεφιρέλι

Ειδικότερα, η πλέον 71χρονη Ολίβια Χάσεϊ και ο 72χρονος Λέοναρντ Γουάιτινγκ κατέθεσαν αγωγή την Παρασκευή κατηγορώντας την Paramount Pictures για σεξουαλική παρενόχληση, απάτη, σεξουαλική κακοποίηση και σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας.

Οι δύο Βρετανοί ηθοποιοί υποστηρίζουν ότι ο Τζεφιρέλι δεν τους είχε ενημερωσει για το γυμνό κι ότι την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων, τους είπαν ότι η ταινία «θα αποτύγχανε» αν δεν έπαιζαν τη συγκεκριμένη σκηνή.

Φράνκο Τζεφιρέλι, Ολίβια Χάσεϊ και Λέοναρντ Γουάιτινγκ στην πρεμιέρα της ταινίας στο Παρίσι το 1968

Φράνκο Τζεφιρέλι, Ολίβια Χάσεϊ και Λέοναρντ Γουάιτινγκ στην πρεμιέρα της ταινίας στο Παρίσι το 1968 /Φωτογραφία AP Images/Eustache Cardenas

«Εμπιστεύτηκαν τον Φράνκο. Στα 16 τους, ως ηθοποιοί, πήραν το παράδειγμά του ότι δε θα παραβίαζε αυτή την εμπιστοσύνη που είχαν», είπε ο μάνατζερ των ηθοποιών. «Ο Φράνκο ήταν φίλος τους, και ειλικρινά, στα 16 τους, τι να κάνουν;» Ο Μαρινότσι πρόσθεσε ακόμη πως τότε «δεν υπήρχαν επιλογές και το #MeToo».

Η μήνυση κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top