Τελικός GNTM 5: Συγκινήθηκε η Βίκυ Καγιά με τη νίκη της Αλεξίας Τράικο

Όσα είπαν οι τρεις κριτές στην κάμερα του Star.gr

Δείτε όσα είπαν η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας κι ο Τάσος Σοφρωνίου στο Star.gr

Εκτός από τις τρεις φιναλίστ και τη μεγάλη νικήτρια, Αλεξία Τράικο, μεγάλοι πρωταγωνιστές τη βραδιά του τελικού του GNTM 5 ήταν και οι τρεις κριτές.

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας κι ο Τάσος Σοφρωνίου μίλησαν στο Star.gr για το... ταξίδι αυτό στον κόσμο του μόντελινγκ.

Τελικός GNTM: Η υπέρλαμπρη εμφάνιση της Βίκυς Καγιά και η μεγάλη αλλαγή

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η Βίκυ Καγιά με τη νίκη της Αλεξίας, που συγκράτησε τα δάκρυά της όταν οι φίλοι και συγγενείς της νικήτριας πανηγύριζαν. «Είναι πάρα πολύ συγκινητικό, όσες φορές και να γίνει εγώ θα κλαίω πάλι! Μπράβο της, το άξιζε! Εδώ μιλάμε για νιάτα, για καριέρες, για ζωή που ξεκινάει είναι να μη συγκινείται κανείς!», είπε η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά συγκινήθηκε με την πρωτιά της Αλεξίας 

Η αγαπημένη fashion expert τόνισε ότι αγαπάει πολύ τη δουλειά της, τη μόδα και τα όμορφα κορίτσια από μέσα προς τα έξω και για αυτό πολλές φορές είναι κάθετη, αφού δε θέλει κανένας να υποβαθμιζει ούτε τη δουλειά ούτε την προσπάθεια αυτών των κοριτσιών, θεωρώντας ότι είναι κάτι πάρα πολύ απλό, που δεν είναι!

Η Βίκυ Καγιά μίλησε και για το break που σχεδιάζει να κάνει, ενώ τα Χριστούγεννα θα τα απολαύσει παρέα με την οικογένειά της. «Λέω φέτος να κάνω διακοπές... όταν θα τελειώσει και το Shopping Star, τον Μάιο και μετά να κάτσω τρεις μήνες και να ξεκουραστώ», τόνισε.

Γιώργος Καράβας: «Μου άρεσε που η Αλεξία είχε μια γαλήνη μέσα της»

Ο Γιώργος Καράβας για πρώτη φορά δοκιμάστηκε στον ρόλο του κριτή του GNTM

Ο Γιώργος Καράβας για πρώτη φορά δοκιμάστηκε στον ρόλο του κριτή του GNTM

Για τον Γιώργο Καράβα το GNTM 5 κι ο ρόλος του κριτή ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. «Κι οι τρεις κοπέλες το άξιζαν, πολλοί δρόμοι ανοίγονται και για τις τρεις μπροστά τους!», είπε για τις τρεις φιναλίστ. «Μου άρεσε που η Αλεξία είχε μια γαλήνη μέσα της», είπε για τη μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού. 

Γιώργος Καράβας: Στο πλατό του GNTM … μόνο με το μποξεράκι του!

Οικογενειάκα θα είναι τα φετινά βραβεία για το μοντέλο και κριτή, που συμμετείχε και στο πρόσφατο MadWalk.

Τάσος Σοφρωνίου: «Αγαπάμε τα κορίτσια πιο πολύ από τον εαυτό μας»

To Παρίσι στερήθηκε για έξι μήνες τον Τάσο Σοφρωνίου, λόγω GNTM 5

To Παρίσι στερήθηκε για έξι μήνες τον Τάσο Σοφρωνίου, λόγω GNTM 5

Για την πολύ καλή σχέση του με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα μίλησε αρχικά ο Τάσος Σοφρωνίου. «Αγαπάμε τα κορίτσια πιο πολύ από τον εαυτό μας, οπότε προσπαθήσαμε να κάνουμε κριτική για να γίνουν καλύτερα τα κορίτσια κι όχι να προβάλουμε τον εαυτό μας. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη μας επιτυχία», σχολίασε ο fashion guru. 

Σοφρωνίου: «Η απουσία του πατέρα μου ήταν σχεδόν αόρατη. Δε μου έλειπε»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αμφισβήτηση που είχε αρχικά τόσο στο πρόσωπο της Αλεξίας και τη Μαρίτας, ενώ χάρηκε ιδιαίτερα που τους εμπιστεύτηκαν αλλά και που τους έδωσαν και κάποια πραγματικά εφόδια για τη ζωή.

Κλείνοντας, ο Τάσος Σοφρωνίου αποκάλυψε ότι αμέσως μετά τα Χριστούγεννα επιστρέφει στο Παρίσι όπου ζει τα τελευταία 12 χρόνια. «Ήταν ευτυχία να είμαι στο Star και με αυτή την ομάδα, πέρασα φανταστικά», πρόσθεσε.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top