Τελικός GNTM 5 - Κότυ: «Στο παιχνίδι μου έλειψε ο... έρωτας, το πάθος!»

Πού θα πάει το πολυσυζητημένο μοντέλο μετά τον μεγάλο τελικό;

Δείτε τις δηλώσεις της Κότυ στο Star.gr

Συζητήθηκε πολύ τόσο με την επίδοσή της στο GNTM 5, όσο και με το ατύχημα που της στοίχισε τη θέση της στον μεγάλο τελικό.

GNTM 5 Κότυ : «Έκανα χάρη στα κορίτσια που αποχώρησα»

Η Κότυ, η καλλονή με τη χιλιανή καταγωγή, αποκάλυψε στο Star.gr τι της έλειψε όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν στο σπίτι του GNTM, σχολίασε τη νίκη της Αλεξίας, ενώ αναφέρθηκε και στο... ταξιδάκι που ετοιμάζεται να πάει σύντομα.

Η Κότυ συζητήθηκε όσο καμία άλλη διαγωνιζόμενη στο GNTM 5

Η Κότυ συζητήθηκε όσο καμία άλλη διαγωνιζόμενη στο GNTM 5

Αρχικά μίλησε για το ατύχημα που είχε με τα πόδια της, τονίζοντας ότι τελικά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. «Τώρα καταλάβαμε όλες ότι τελειώσε το παιχνίδι... έχουμε περάσει πάρα πολλά όλες!», είπε για τη συμμετοχή της στο GNTM. «Το κερασάκι στην τούρτα ήταν τέλειο! Είμαι πολύ χαρούμενη που αφού δεν τον πήρα εγώ, γιατί κακά τα ψέματα εγώ θα το έπαιρνα, το πήρε η Αλεξία!», σχολίασε για τη νίκη της συμπαίκτριάς της.

GNTM 5: Η πρώτη ανάρτηση της Κότυ μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της

Τεράστια ανατροπή στον τελικό του GNTM: Αποχώρησε η Κότυ

Το μοντέλο αποκάλυψε τι της έλειψε και τι έκανε όταν βγήκε από το παιχνίδι. «Ο έρωτας... αυτό μου έλειψει! Όχι έρωτας να ερωτευθώ απαραίτητα με κάποιο αγόρι.Θέλω να ερωτευθώ με τις φίλες μου, με την οικογένειά μου, με τη ζωή... έρωτας, πάθος, όχι τόσο μικρόκοσμος και "αυτή είπε αυτό κι αυτή είπε αυτό!", θέλω να ερωτευθώ», είπε με το χαρακτηριστικό της ύφος η Κότυ Γουγούση.

Πιο chic από ποτέ η Κότυ στον τελικό του GNTM 5

Πιο chic από ποτέ η Κότυ στον τελικό του GNTM 5

GNTM 5: Όσα πρέπει να ξέρετε για την Ελληνοχιλιανή Κότυ

Κλείνοντας, η ελληνοχιλιανή καλλονή αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να φύγει από την Ελλάδα και να ταξιδέψει μέχρι το Βερολίνο!

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Κάμερα - Μοντάζ: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top