Τελικός GNTM 5: Η τελευταία δοκιμασία των μοντέλων!

Ο έντονος ανταγωνισμός εναλλάσσεται με τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό

Παρά τις δυσκολίες, η συγκίνηση για το τελευταίο challenge είναι εμφανής, έντονη και διάχυτη. Τα μοντέλα καλούνται να βάλουν τα δυνατά τους, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πως σε λίγο μία από τις τρεις θα είναι η χρυσή νικήτρια του GNTM 5!

GNTM 5: Οι συγκινητικές στιγμές των μοντέλων λίγο πριν τον τελικό

Στο υπέροχο σετ, οι τρεις φιναλίστ καλούνται να χρησιμοποιήσουν όλα όσα έχουν μάθει μέχρι τώρα, πρωταγωνιστώντας σε ένα διαφημιστικό βίντεο, όπου θα πρέπει να δείξουν τις δυνατότητές τους στο πιο commercial κομμάτι του modelling.

Τελικός GNTM 5: Η τελευταία δοκιμασία των μοντέλων!

Τα ζητούμενα πολλά, δύσκολα και απαιτητικά, καθώς καλούνται να φλερτάρουν με το ιδανικό, με το τέλειο, με τη νίκη και αυτό δεν μπορεί να αντιπροσωπεύεται καλύτερα από τον νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τσουζίνοβ, το είδωλο του οποίου προβάλλεται μέσω ενός προτζέκτορα σε έναν τοίχο. Οι φιναλίστ θα πρέπει να εξωτερικεύσουν τη δυναμική και την αυτοπεποίθησή τους, στοιχεία με τα οποία κατακτούν ό,τι θέλουν.

Ο έντονος ανταγωνισμός εναλλάσσεται με τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό ενώ για πρώτη φορά οι διαγωνιζόμενες παρακολουθούν την επίδοση του εκάστοτε μοντέλου από τις θέσεις των κριτών, δίπλα στον Τάσο Σοφρωνίου.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top