Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Όταν κάνω unfollow είμαι εγώ ο κομπλεξικός»

Τα unfollow του Snik σχολίασε η εκπομπή «Ελένη»

Τις τελευταίες ώρες ο Snik μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ψυχαγωγικών εκπομπών εξαιτίας του χωρισμού του από την Γιώτα Ιωαννίδου και των συνεχόμενων unfollow που κάνει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και επίσης πρώην σύντροφό του, στο Instagram. 

Μα τι κάνει ο Snik; Έκανε unfollow και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Το κοινό ενσταντανέ του Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όταν ήταν ζευγάρι

Το κοινό ενσταντανέ του Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όταν ήταν ζευγάρι

Με αφορμή αυτό, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής «Ελένη» στα δικά του unfollow που έχει κάνει κατά καιρούς στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Γιώτα Ιωαννίδου: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση χωρισμού από τον Snik

«Έμαθα ότι κάποιοι λέει κάνανε τα δικά σου… Έμαθα κάτι εκεί με τα unfollow – follow», είπε αρχικά στον συνεργάτη της το μεσημέρι της Τετάρτης 30/11 η Ελένη Μενεγάκη.

Με τον παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό να σχολιάζει στη συνέχεια «Α ναι, ο Ουγγαρέζος όταν τα κάνει είναι κομπλεξικός, όταν τα κάνουν οι άλλοι είναι καλοί τράπερς» και την παρουσιάστρια του MEGA να ξεσπάσει σε γέλια. 

Ουγγαρέζος για unfollow Snik: «Όταν κάνω unfollow είμαι εγώ ο κομπλεξικός»

Ενώ την ώρα που παρουσίαζε το θέμα με τον γνωστό τράπερ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επανέλαβε με σαρκαστική διάθεση «Όταν ο Ουγγαρέζος το παιδί του λαού, ο άνθρωπος να πούμε ο πηγαίος  κάνει block, λέτε α, ου, κομπλεξικέ, όταν τα κάνει ο Snik ο τράπερ από την Κηφισιά λέτε α, ου τι ωραίος που είσαι!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top