Γιώτα Ιωαννίδου: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση χωρισμού από τον Snik

Τι ανέβασε στα social το μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη

Η πολυσυζητημένη σχέση του Snik με την όμορφη Θεσσαλονικιά Γιώτα Ιωαννίδου φαίνεται πως έλαβε τέλος μετά το ξέγνοιαστο ταξίδι τους στις Μαλδίβες.

snik γιωτα ιωαννίδου

Από το ταξίδι του Snik με τη Γιώτα Ιωαννίδου στις Μαλδίβες/ Πηγή Instagram

Τις φήμες χωρισμού τους πυροδότησε ότι λίγες ημέρες μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, το μοντέλο έκανε unfollow τον τράπερ από το Instagram, και εκείνος με τη σειρά του «ξε-ακολούθησε» όλους όσους ακολουθούσε. Λίγο μετά, ο Snik έκανε follow την πρώην σύντροφό του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την οποία διατηρούν καλές σχέσεις, ενώ αργά το απόγευμα αποφάσισε να την κάνει ξανά unfollow μπερδεύοντας τους πάντες για τις προθέσεις του.

Μα τι κάνει ο Snik; Έκανε unfollow και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Η πρώτη αντίδραση της Γιώτας Ιωαννίδου μετά τις φήμες χωρισμού από τον Snik

snik χωρισε;

Πριν από λίγη ώρα, η Γιώτα Ιωαννίδου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την είδηση του χωρισμού από τον Snik αλλά και το follow - unfollow στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το νεαρό κορίτσι πόσταρε ένα βίντεο με το πρόσωπό της, το οποίο συνόδευσε με ένα... αινιγματικό μήνυμα. 

snik

«Εγώ βλέποντας τα DMs μου», έγραψε.

Να θυμίσουμε πως Snik και η Γιώτα Ιωαννίδου υπήρξαν ζευγάρι για περίπου έξι μήνες, ενώ η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε μετά από ένα κοινό τους ταξίδι στη Γαλλία και συγκεκριμένα, στο Παρίσι. Μάλιστα, πριν λίγο διάστημα υπήρξαν φήμες ότι οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top