GNTM 5: Η στρατηγική της Κότυ και οι φόβοι της Μύριας για την πασαρέλα

Σε ποια θα δώσει το disadvantage της η Κότυ;

Στο προηγούμενο πλατό, τη δουλειά πήρε η Κότυ, ακούγοντας διθυραμβικά σχόλια από την κριτική επιτροπή. 

Η Κότυ είχε την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο πλατό

Η Κότυ είχε την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο πλατό

Τα μοντέλα έκαναν ένα μίνι συμβούλιο στο σαλόνι, για να συζητήσουν τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η Κότυ με τα disadvantage.

Τα new entries του GNTM 5 πιστεύουν ότι η 21χρονη θα τους βάλει στο στόχαστρο, ενώ πιθανή κάτοχος των disadvantage μπορεί να είναι και η Αλεξία, σύμφωνα με δηλώσεις της, καθώς έχει βρεθεί δύο φορές στο bottom two, οπότε ίσως εκμεταλλευτεί το γεγονός η συμπαίκτριά της.

«Γενικότερα είμαι ένα άτομο που μου αρέσει να κάνω τρέλες. Μου αρέσει να το δίνω και στις δικές μου. Αν μπορούσα θα το έδινα και στις δικές μου, αλλά επειδή υπάρχουν συναισθήματα κι έχω δει ότι δεν περνάει πολύ αυτό και ότι κάποιες μπορεί να τις πληγώσει, ίσως με βάζει σε δεύτερες σκέψεις. Αλλά, αν με ρωτάτε εγώ θέλω να τα κάνω όλα π@@@. Να δώσω σε όλες που δεν περιμένουν να τους δώσω, για να κάνω έναν χαμούλη όχι για να μαλώσουμε μεταξύ μας, αλλά γιατί έτσι είναι η τρέλα μου», αποκάλυψε η Κότυ για το πώς σκοπεύει να κινηθεί, όταν θα φτάσει εκείνη η ώρα. 

Το γράμμα τέλος προβλημάτισε έντονα τη Μύρια, η οποία μεταξύ άλλων ευχήθηκε το σημερινό concept να μην έχει πασαρέλα «Δεν μπορώ να περπατήσω καλά. Δεν ξέρω πώς θα πάει το σημερινό, είμαι αγχωμένη. Ελπίζω οι θεοί της μόδας να με βοηθήσουν». 

Ο προβληματισμός της Μύριας για τη σημερινή δοκιμασία

Ο προβληματισμός της Μύριας για τη σημερινή δοκιμασία

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top