GNTM 5 - Κάτια: «Αποχώρησα γιατί θύμωσα με το σχόλιο της Βίκυς Καγιά»

Η κριτής είπε πως θα ήθελε για νικήτρια τη Μικαέλα

Θεωρούνταν ένα από τα φαβορί του GNTM 5, αλλά τελικά το βράδυ της Τρίτης 15 Νοεμβρίου, την είδαμε να αποχωρεί. Η Κάτια και η Μαρία είχαν τις δύο χειρότερες φωτογραφίες και βρέθηκαν στο bottom 2.

Ανατροπή στο GNTM 5: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί! Χαιρετάμε το Golden Pass!

Το Golden Pass του διαγωνισμού μόδας του Star απέσπασε άσχημα σχόλια για τη φωτογραφία της, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν τα πήγε καλά στο σετ και ότι ζαλίστηκε αρκετά πάνω στο γιοτ.

Μαρία και Κάτια βρέθηκαν bottom 2

Μαρία και Κάτια βρέθηκαν bottom 2

Λίγο πριν η Βίκυ Καγιά ανακοινώσει ποια από τις δυο κοπέλες αποχωρήσει η Κάτια πήρε τον λόγο λέγοντας πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, γιατί έχει φτάσει στα όριά της.

H Κάτια, το Golden Pass του GNTM 5 αποχώρησε από τον διαγωνισμό μόδας

H Κάτια, το Golden Pass του GNTM 5 αποχώρησε από τον διαγωνισμό μόδας

Λίγα λεπτά αργότερα η κριτής είπε πως ούτως ή άλλως θα ήταν εκείνη που θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου.Το πρωί της Τετάρτης (16/11), η  πρώην παίκτρια του GNTM 5 βρέθηκε στο πλατό του Breakfast@star και μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς, αλλά και τι ήταν αυτό που τη στεναχώρησε.

«Κατάλαβα από τη λήψη μου ότι θα έφτανα bottom 2. Ένιωσα αδικημένη γιατί στο σετ με αποθέωναν. Θεώρησα ότι είχα καλύτερη λήψη από αυτή που ήρθε στο πλατό», είπε αρχικά.

Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για τη Μικαέλα που ενόχλησε την Κάτια

Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για τη Μικαέλα που ενόχλησε την Κάτια

GNTM 5 - Καγιά: «Θέλω να κερδίσεις το GNTM! Το θέλω!» - Σε ποια το είπε;


Η Κάτια αποκάλυψε πως ένα ακόμα γεγονός που τη στεναχώρησε είναι ότι η Βίκυ Καγιά είπε πως θα ήθελε να δει νικήτρια του διαγωνισμού μόδας τη Μικαέλα. «Αποχώρησα γιατί θύμωσα με το σχόλιο της Βίκυς Καγιά που ήθελε νικήτρια τη Μικαέλα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top