Ευγενία Σαμαρά: «Θα υπάρξει και νέα δολοφονία στον Σασμό!»

Στέλλα και Αστέρης θα είναι πάλι μαζί;

Απόσπασμα της συνέντευξης της Ευγενίας Σαμαρά στη Super Κατερίνα

Συνταρακτικές εξελίξεις αναμένεται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού». Η Ευγενία Σαμαρά κάθισε απέναντι από την Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για το μέλλον της ηρωίδας που υποδύεται στη σειρά.

Ευγενία Σαμαρά: Η «Στέλλα» του Σασμού μας συστήνει το... μανούλι της!

 

 

«Δε θεωρώ ότι η Στέλλα έχει ξεπεράσει τον Αστέρη. Ας μην ανησυχούν οι τηλεθεατές ότι θα γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ τους! Ωστόσο, θα συμβούν κάποια πράγματα αμέσως μετά το γάμο. Η Στέλλα αγαπάει τον Αστέρη βαθιά, πραγματικά και ανθρώπινα. Όταν συμβαίνει αυτό στη ζωή είναι δύσκολο, πονάει, αλλά θέλουμε ο άλλος να είναι καλά…» ανέφερε αρχικά στη Super Κατερίνα και πρόσθεσε: «Αυτό συμβαίνει και στη Στέλλα. Έχει καταλαγιάσει όλο αυτό μέσα της. Δε θα συνεχίσει να διεκδικεί τον Αστέρη. Θα βάλει μυαλό… Εάν ήμουν φίλη της Στέλλας θα της έλεγα ότι είναι δύσκολα τα πράγματα με τον Αστέρη. Καταλαβαίνω ότι «ένας άνθρωπος μπορεί να αγαπήσει πολύ, όπως η Στέλλα. Αλλά θα της έλεγα κοίτα και κάπου αλλού!».

Ευγενία Σαμαρά: Κάνει σχέδια γάμου με τον Γιάννη Ποιμενίδη;

«Στον χαρακτήρα της Στέλλας μου αρέσει ότι βλέπουμε έναν άνθρωπο αληθινό. Δεν είναι μονόπλευρη, όπως κι όλοι οι χαρακτήρες του Σασμού.  Δεν είναι μόνο είτε καλοί, είτε  κακοί, δεν ισχύουν τα στερεότυπα», είπε η τηλεοπτική «Στέλλα».

Ευγενία Σαμαρά: Η ηλικία, o σύντροφός της και το υπέροχο στιλ της!

Σε σχέση με την εξέλιξη, στο πώς θα τη δούμε από δω και στο εξής, «η Στέλλα θα ασχοληθεί με το κομμάτι της δουλειάς της. Θα μπλέξει με δύσκολες καταστάσεις, με υπόκοσμο, με ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι τόσο καλοί».

Τέλος έδωσε κι ένα spoiler, δίχως περισσότερες λεπτομέρειες: «Θα υπάρξει και νέα δολοφονία στον Σασμό!».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top