Γεώργιος Καράμπελας: «Το bullying το έχω νιώσει στο πετσί μου»

Όσα αποκάλυψε ο buyer του Cash or Trash για τη ζωή του στο Dot

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γεωργίου Καράμπελα στο Dot

Ο Μίνως Θεοχάρης και η Νάντια Κοντογεώργη υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής Dot το Σάββατο τον γνωστό buyer του Cash or Trash, Γεώργιο Καράμπελα.

Χιωτίνη - Καράμπελλας: Η δυναμική του Cash or Trash είναι πολύ μεγάλη

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ζωή του, για τη μέχρι στιγμής εμπειρία του στο επιτυχημένο πρόγραμμα του Star, αλλά και για τα χρόνια που έκανε την... επανάστασή του!

Η ζωή του Γεωργίου Καράμπελα είναι σχεδόν... μυθιστορηματική!

Η ζωή του Γεωργίου Καράμπελα είναι σχεδόν... μυθιστορηματική!

«Μπήκα στη νομική γιατί εκείνες τις εποχές αυτό ήταν... Γιατρός, δικηγόρος ή αρχιτέκτονας θα γινόσουν. Το θέμα της αισθητικής και της τέχνης τα πήρα από τη μητέρα μου. Ήταν μια γυναίκα καταπιεσμένη από τον πατριαρχικό τρόπο ζωής κι έτσι μου μετέδωσε την αγάπη της για αυτά. Την ίδια στιγμή όμως μου τραβούσε το χαλί κάτω από τα πόδια λέγοντάς μου ότι "δεν είναι αυτά για εμάς". Τα έκανα όλα ταυτόχρονα, τη νομική με το θέατρο», δήλωσε αρχικά.

Cash or Trash: Οι συντελεστές της εκπομπής σε event του Γεωργίου Καράμπελλα

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Καράμπελας αναφέρθηκε στο bullying που υπέστη νεότερος, από τα αγαπημένα του πρόσωπα: «Πλακώθηκα με τον πατέρα μου, ο οποίος δεν ήθελε να έρθει καν στην πρεμιέρα μου στο θέατρο. Απέρριψε εντελώς αυτό το κομμάτι μου. Τελικά ήρθε να με δει, έκατσε σε μία γωνία κι έκλαιγε. Αποδίδω πλήρως στους γονείς μου το ότι με έμαθαν την έννοια της αγάπης. Υπήρχε αγάπη».

Ο Γεώργιος Καράμπελας ανάμεσα στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη

Ο Γεώργιος Καράμπελας ανάμεσα στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη

«Για δικές τους αμαρτίες δεν μπορούσαν να με κατατάξουν κάπου στην κοινωνία που ζούσαν. Αντί να με αφήσει ελεύθερο, η οικογένειά μου με ράπισε. Το bullying το έχω νιώσει στο πετσί μου. Το διαχειρίστηκα βάζοντας το εαυτό μου κάτω από το χαλί, τον πήρα τον ρόλο που μου έδωσαν, τον πίστεψα. Άκουγα πράγματα από ανθρώπους που με αγαπούσαν, τα φίλτραρα κι έλεγα μέσα μου: "Ξέρουν αυτοί, με αγαπάνε θέλουν το καλό μου"», συμπλήρωσε.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Dot

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top