«Είστε γελοίος» - Η απάντηση της Καινούργιου για τον πλαστικό χειρουργό

«Έχετε δικηγόρο ενώπιον σας, όχι πλαστικό χειρουργό», είπε ο Θεοδωρόπουλος

Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για να μιλήσει για την υπόθεση στον Κολωνό, ωστόσο η συζήτηση πήρε άλλη τροπή και ο ίδιος προσέβαλε την Κατερίνα Καινούργιου!

Ο δικηγόρος, ο οποίος βιαζόταν να κλείσει για να πάει στα δικαστήρια, τόνισε: «Ζητώ συγγνώμη, αλλά πρέπει να φύγω. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κ. Καινούργιου μου είπατε ότι δε θέλετε κάποια επικοινωνία μαζί μου. Βγήκα για να σας πω το εξής… είπατε για το ποιόν των δικηγόρων, δεν ξέρω γιατί τα βάζετε με τους δικηγόρους. Να γνωρίζετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιον σας και όχι πλαστικό χειρουργό. Καλημέρα» και στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο.

Τότε επικράτησε έντονος εκνευρισμός στον αέρα της εκπομπής και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε on air: «Όχι όχι, θα απαντήσω. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι άλλο, πιο έξυπνο. Το να με χτυπάτε σε αυτό το κομμάτι – ένας άνδρας υποτίθεται- απλά γελάω, αν και γελάω γενικότερα γιατί διαβάζω διάφορα, είστε απλά γελοίος και, παρακαλώ τώρα, τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή. Γιάννη, Κατερίνα, δεσμεύεστε; Έτσι όπως είναι να πει για εμένα; Μακάρι να έκανε εκείνος καμιά πλαστική».

«Να πούμε ότι ο κύριος Θεοδωρόπουλος ουκ ολίγες φορές με έχει εκθειάσει και έχει πάρει μόνος του τηλέφωνο για να βγει στην εκπομπή. Σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό, σε έναν πλαστικό μπορεί… Το κλείνουμε», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top