Η Νικόλ αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM και τώρα θέλει να επιστρέψει!

Αντιμετώπισε ένα οικογενειακό πρόβλημα και έφυγε από τον διαγωνισμό

Σαν βόμβα «έσκασε» η χθεσινοβραδινή οικειοθελής αποχώρηση της Νικόλ από το GNTM 5. Το μοντέλο, ενώ είχε μία από τις καλύτερες φωτογραφίες στη δοκιμασία της ημέρας, είπε στους κριτές ότι ένα πρόσωπο από την οικογένειά της αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και πρέπει εκείνη να πάει αμέσως στον Καναδά.

GNTM 5: Κι άλλη αποχώρηση «βόμβα» - Έμειναν έκπληκτοι οι κριτές!

«Έχω ένα οικογενειακό πρόβλημα και θα πρέπει να φύγω για Καναδά. Δεν είναι κρίσιμη η κατάσταση, αλλά δε θα είμαι εγώ καλά με τον εαυτό μου. Είμαι σίγουρη για την απόφασή μου. Στην παρούσα φάση δεν έχω άλλη επιλογή μέσα μου. Χίλια συγγνώμη. Το ότι θα φύγω από εδώ δε σημαίνει ότι θα εγκαταλείψω. Ήμουν 9 χρόνων και έβλεπα GNTM και έβλεπα αυτά τα άτομα και τώρα τα είχα μπροστά μου κι εγώ είχα πάρει αυτή την απόφαση», ανέφερε η Νικόλ.

GNTM - Νικόλ: «Έχω τη διάθεση να επιστρέψω. Αν δεν αποχωρούσα θα ήμουν 5άδα»

Το Breakfast@Star «φιλοξένησε» την παίκτρια μέσω Skype, καθώς βρίσκεται στον Καναδά και οι παρουσιαστές τη ρώτησαν αν μετάνιωσε την απόφασή της να αποχωρήσει και αν θα επέστρεφε στον διαγωνισμό μόδας.

GNTM  Νικόλ: Έχω τη διάθεση να επιστρέψω - Αν δεν αποχωρούσα θα ήμουν 5άδα

Η απάντηση της Νικόλ μάς αιφνιδίασε, αφού δήλωσε πως θα ήθελε να επιστρέψει τώρα και πως πιστεύει ότι θα μπορούσε να βρεθεί στην πεντάδα!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top