Στέλιος Λεγάκης: Η διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του και η πατρότητα

Με ποιο ζευγάρι του Asia Express δε θα έκανε ποτέ παρέα;

Η κάμερα του «Breakfast@Star» συνάντησε τον Στέλιο Λεγάκη σε ένα παιδότοπο και όχι τυχαία αφού δεν απάντησε μόνο στις ερωτήσεις του Κωνσταντίνου Μίχου, αλλά πέρασε και από ένα challenge διαμορφωνένο ειδικά για μπαμπάδες.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε για τη συμμετοχή του στο Asia Express, αλλά και τον νέο ρόλο που θα αναλάβει σε λίγο καιρό, αυτόν του πατέρα. 

Η αποχώρηση του ίδιου και του Χρήστου Ζώτου από το ταξιδιωτικό παιχνίδι έσκασε σαν «βόμβα», καθώς ήταν από τα ζευγάρια που χαρακτηρίζονταν ως μεγάλα φαβορί. 

Ζώτος - Λεγάκης: Τι έκαναν μετά την αποχώρησή τους από το Asia Express;

Ο τραγουδιστής περιγράφοντας την εμπειρία που έζησε στην Ασία, εξομολογείται «Στην αρχή του Asia Express είχαμε γκρίνια. Ο Βασάλος ήταν ο πιο γκρινιάρης του παιχνιδιού». 

Ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα είναι το ζευγάρι που δε θα μπορούσε να κάνει καθόλου παρέα, επειδή δεν «κολλάνε» όπως είπε. 

Ο Στέλιος Λεγάκης είναι ενθουσιασμένος που θα γίνει πρώτη φορά πατέρας «Η εγκυμοσύνη της συντρόφου μου δεν ήρθε ξαφνικά. Είναι ευλογία να κάνεις ένα παιδί, όταν το θέλεις». 

Ο Στέλιος Λεγάκης στο Breakfast@Star

Ο Στέλιος Λεγάκης στο Breakfast@Star

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης δήλωσε πως με την αγαπημένη του δεν έχουν ακόμα παντρευτεί. Σκοπεύουν όμως να κάνουν γάμο και βάπτιση μαζί, όταν θα έρθει η ώρα. 

«Η σύντροφός μου είναι μεγαλύτερή μου. Είμαστε πολύ κοντά σαν άνθρωποι και σαν σκέψη», εξομολογήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star.  

Ο Στέλιος Λεγάκης και η σύντροφός του, Ειρηάννα, είναι full in love

Δείτε όλη την εκπομπή Breakfast@Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top