Ζώτος - Λεγάκης: Τι έκαναν μετά την αποχώρησή τους από το Asia Express;

Όσα είπαν οι τραγουδιστές στο Brekfast@Star

Ο Χρήστος Ζώτος και ο Στέλιος Λεγάκης ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το Asia Express στο τρίτο επεισόδιο, καθώς τερμάτισαν τελευταίοι στο race.

Asia Express: Αποχώρηση «βόμβα» Λεγάκη - Ζώτου

ζωτο λεγακης

Τους δύο πρώην παίκτες του ταξιδιωτικού παιχνιδιού του Star, φιλοξένησε το πρωί της Τρίτης 11/10 η εκπομπή Breakfast@Star.

Πώς αποφάσισαν να μπουν στο Asia Express και οι γκρινιάρηδες του παιχνιδιού

Asia Express: Λεγάκης και Ζώτος μάγεψαν με τον ιδιαίτερο χορό τους

Όπως είπαν οι δύο τραγουδιστές, ήταν καλοί φίλοι – όχι όμως κολλητοί - και τους πρότειναν να μπουν στο παιχνίδι και έτσι αποφάσισαν να το δοκιμάσουν.

Μιλώντας για τους συνδιαγωνιζόμενούς τους, τα δύο αγόρια τόνισαν πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ιδιαίτερα γκρινιάρης, ενώ ο Fipster δυσκολεύεται πραγματικά να αντέξει στις συνθήκες διαβίωσης εκεί στην Ασία.

Τι έκαναν μόλις αποχώρησαν από τον διαγωνισμό

asia express λεγάκης ζώτος

Ο Στέλιος Λεγάκης δεν ενημέρωσε τη σύντροφό του για την αποχώρησή του από το παιχνίδι και πήγε ευθύς αμέσως να της κάνει έκπληξη. Να θυμίσουμε ότι το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

Ο Χρήστος Ζώτος από την πλευρά του πήρε τηλέφωνο τη δική του κοπέλα αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής τους, ενώ αποκάλυψε πως αναθεώρησε πράγματα μέσα στο Asia Express και σκέφτεται ίσως να… επισημοποιήσει τη σχέση του μαζί της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top