GNTM 5: Έβαλε τα κλάματα η Τζούλια - Πώς χαρακτήρισε τη φωτογραφία της;

Μετέφερε τον εκνευρισμό της στην κριτική επιτροπή η διαγωνιζόμενη

Δεν τα πήγε πολύ καλά στη φωτογραφική δοκιμασία με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή.

GNTM 5: Έλενα ή Γιέβα; Ποιο μεγάλο φαβορί αποχώρησε;

Η Τζούλια, που αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας με τη λεύκη, όταν είδε τη φωτογραφία της, χαρακτήρισε τον εαυτό της ως ένα... λουκάνικο που είναι με σχοινάκι, όπου πετάγονται τα ξίγκια! «Έτσι ένιωσα, ότι είμαι λουκάνιμο με σχοινάκι», δήλωσε στην κάμερα το μοντέλο. 

GNTM 5: Ποια είχε την καλύτερη φωτογραφία, η Μαρία ή η Μύρια;

Ο Τάσος Σοφρωνίου της σχολίασε ότι η πασαρέλα της δεν ήταν καλή, όπως δεν είναι και η φωτογραφία της. «Αρχίζω και σε χάνω, οι εικόνες δεν έχουν τη χαρά που είχες τον πρώτο καιρό» της είπε, με το μοντέλο να θεωρεί ότι είχε καλύτερες πόζες από αυτήν που πήγε στο πλατό.

GNTM 5 - Κότυ: «Δε νιώθω 100% γυναίκα. Θεωρώ πως είμαι και αγόρι»

Η Βίκυ Καγιά της σχολίασε ότι δε θα έπρεπε να είναι εκνευρισμένη, ζητώντας της κατά τη συμμετοχή της στο GNTM 5 απλά να πει την ιστορία της. Το ενσταντανέ δεν άρεσε και στον guest judge, Ευάγγελο Μπούση.  

GNTM 5: Το... μυστικό του Τάσου Σοφρωνίου στη Νικόλ - Τι έκανε η παίκτρια;

GNTM 5: Η δοκιμασία με διάσημο καλεσμένο και το αβαντάζ της Νικόλ!

«Γενικά είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη και δείχνω  τα συναισθήματά μου, δεν ντρέπομαι να τα δείχνω. Σίγουρα η ένταση που μου βγήκε ήταν με τον εαυτό μου, αλλά αυτό με την ενέργεια... έχω ενέργεια δεν ξέρω τι θέλουν να κάνω. Θέλω να μου πουν τι πρέπει να κάνω;», είπε με δάκρια στα μάτια η Τζούλια/

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top