Γιώργος Ευγενίδης: «Είμαι ασύμφορος για να είναι κάποιος μαζί μου»

«Η Μάρα Ζαχαρέα δεν είναι αυστηρή. Έχει απαιτήσεις στη δουλειά»

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Ευγενίδης στο Happy Day

Εδώ κι έναν χρόνο ανήκει στο δυναμικό του Star, έχοντας αναλάβει με επιτυχία την παρουσίαση των Μεσημεριανών Δελτίων του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ παράλληλα ασχολείται και με το πολιτικό ρεπορτάζ

Γιώργος Ευγενίδης: Το βιογραφικό, η ηλικία και η δημοσιογραφία

Ο Γιώργος Ευγενίδης μίλησε στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου για τη συνεργασία του με το κανάλι. «Η απόφαση να έρθω στο Star ήταν η πιο σωστή, διότι με έμαθε πάρα πολλά πράγματα», απάντησε αρχικά.

«Ερχόμενος βρήκα ανθρώπους που έχουν πάρα πολύ διάθεση για δουλειά, πρέπει να κάνουν πρωτογενώς όλη τη δουλειά κι έχει μια ομάδα, προεξαρχούσης της Μάρας Ζαχαρέα, που πραγματικά αν δεν το δει κανείς δεν το πιστεύει πόσο προσπαθούμε για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας και να δώσουμε δυο δελτία, το Μεσημεριανό και το Κεντρικό, ότι αυτά που μεταφέρουμε στον κόσμο είναι σωστά, είναι έγκυρα, είναι μετρημένα κι αυτό που ακούς εδώ μπορεί και να μην το ακούσεις αλλού». 

 

Στην ερώτηση για το πώς είναι η παρουσιάστρια και διευθύντρια ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα στη δουλειά, ο Γιώργος Ευγενίδης απάντησε: «Η Μάρα Ζαχαρέα δεν είναι αυστηρή, έχει απαιτήσεις. Δεν είναι κακό να έχεις απαιτήσεις στη δουλειά μας, κακό είναι να μην έχεις απαιτήσεις, να είσαι όσα πάνε κι όσα έρθουν. Όταν είσαι πολύ συγκεκριμένος στο τι θες, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κάνεις επιτυχία, παρά μόνο να έχεις μια σαφή στοχοθεσία».

Γιώργος Ευγενίδης: «Ήταν τιμητική η πρόταση της Μάρας Ζαχαρέα»

Ένα τυπικό 24ωρο του δημοσιογράφου ξεκινάει στις 8 το πρωί. Η δουλειά τελειώνει «τυπικά» στις 9 το βράδυ. «Είμαι ασύμφορος για να είναι κάποιος μαζί μου», σχολίασε ο 27χρονος Γιώργος Ευγενίδης. «Ζω κάτι κοντινό στην ηλικία μου. Θα βγω με φίλους για φαγητό ή ποτό και όποτε μπορώ θα πάω μια εκδρομή το σαββατοκύριακο. Αυτή την περίοδο ο παρουσιαστής δηλώνει... διαθέσιμος στα προσωπικά του ενώ αποκάλυψε ότι έχει συνυπάρξει με άνθρωπους εκτός της δημοσιογράφιας. 

Ο Γιώργος Ευγενίδης συνυπήρξε με τη Μαρία Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ

Ο Γιώργος Ευγενίδης συνυπήρξε με τη Μαρία Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ

Κλείνοντας, σχολίασε τη μεταγραφή της Μαρίας Αναστασοπούλου από τον ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1, που του άρεσε, ενώ για το δικό του τηλεοπτικό μέλλον δήλωσε: «Δεν έχω μακροπρόθεσμο σχεδιασμό για το τι θα κάνω δημοσιογραφικά, είμαι και λίγο άνθρωπος της συγκυρίας. Μέχρι στιγμής οι συγκυρίες με ευνόησαν πάρα πολύ. Δεν έμεινα χωρίς δουλειά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top