Η Τσιμτσιλή μπήκε στο πλατό της Καινούργιου: Έλυσαν την παρεξήγηση on air!

«Θέλω να λυθεί μια παρεξήγηση...» -Τι συνέβη στον αέρα της Super Κατερίνα

On air έλυσαν μία παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους πριν μερικές μέρες η  Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου

Συγκεκριμένα, κάποια σχόλια που είχε κάνει η πρώτη για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε η δεύτερη στην εκπομπή της για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είχαν ενοχλήσει την Κατερίνα Καινούργιου και δεν είχε διστάσει να το εκφράσει και  μέσα από την εκπομπή της.

Κατερίνα Καινούργιου: Ενοχλημένη με το Happy Day – «Σχολίαζαν τόση ώρα»

Ωστόσο, η παρεξήγηση αυτή λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο το πρωί της Δευτέρας 12/9, αφού η Κατερίνα Καινούργιου συνδέθηκε ζωντανά με το πλατό του «Happy Day», ενώ λίγα λεπτά μετά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εισέβαλε στο πλατό της «Super Κατερίνα»!

τσιμτσιλή παρεξηγήθηκε με καινούργιου

«Θέλω να λυθεί μια παρεξήγηση επειδή μου στέλνουν και πολλά μηνύματα. Επειδή και εγώ είμαι πάρα πολύ αυθόρμητη, όλα αυτά τα χρόνια και σε άλλο κανάλι που ήμουν, υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση με τη Σταματίνα και με την εκπομπή της και την αρχισυντάκτριά της τη Μαίρη Παλιαλέξη, ό,τι είναι το λέμε στον αέρα, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό, πρέπει να το πούμε» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Γενικώς όταν υπάρχει μια παρεξήγηση τη λύνουμε τηλεφωνικά και όχι τηλεοπτικά. Κι ακόμα και αν κάποιες στιγμές έχει στεναχωρηθεί η μια από την άλλη, χωρίς να έχει γίνει συνειδητά ή επί τούτου, είμαστε άνθρωποι που έχουμε το θάρρος να πάρουμε η μια την άλλη τηλέφωνο και να το λύσουμε» εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τέλος καλό, όλα καλά για τις δύο παρουσιάστριες.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top