Beverly Hills: Πέθανε πρωταγωνιστής της δημοφιλούς εφηβικής σειράς

Είχε διαγνωστεί με τη νόσο του Αλτσχάιμερ

Δείτε βίντεο για τη σειρά Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς από την εκπομπή Pop Up

Ο Αμερικανός ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του «Nat», του ιδιοκτήτη του εστιατορίου Peach Pit στη δημοφιλή σειρά Beverly Hills έφυγε από τη ζωή, μετά από μακροχρόνια μάχη με τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Πέθανε ηθοποιός του «Beverly Hills»!

Πρόκειται για τον Joe E. Tata που πέθανε στα 85 του. Τον θάνατό του ανακοίνωσε μέσω του προφίλ του στο Instagram ο συμπρωταγωνιστής του στη σειρά, Ian Ziering, που υποδύθηκε τον «Steve».

Ως «Nat» ο Joe E. Tata είχε σταθεί πολλές φορές στους νεαρούς πρωταγωνιστές του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς

Ως «Nat» ο Joe E. Tata είχε σταθεί πολλές φορές στους νεαρούς πρωταγωνιστές του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς

Πριν από λίγες ώρας δημοσίευσε μια φωτογραφία του ηθοποιού, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα προκειμένου να αποχαιρετήσει τον καλό του φίλο.

«Τους τελευταίους μήνες χάσαμε την Jessica Klein, μια από τις πιο παραγωγικές συγγραφείς και παραγωγούς του 90210, την Denise Douse που έπαιξε την κυρία Teasley, και τώρα είμαι πολύ λυπημένος που λέω ότι ο Joe E. Tata απεβίωσε. Ο Joey ήταν πραγματικά ένας θεός. Θυμάμαι που τον είδα στο Rockford με τον James Garner χρόνια πριν δουλέψουμε μαζί στο 90210. Ήταν εκείνος που κρυβόταν πίσω από τους κακούς της σειράς Batman. Ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους που έχω δουλέψει ποτέ, ήταν τόσο γενναιόδωρος, τόσο σοφός και τόσο καλοσυνάτος. Μοιραστήκαμε πολλές ιστορίες, απίστευτες εμπειρίες στον κλάδο της ψυχαγωγίας και αιχμαλωτιστήκαμε σε αυτές. Μπορεί να βρέθηκε στο πίσω μέρος πολλών σκηνών, αλλά ήταν πάντα ηγέτης, ειδικά για εμάς. Μας έδειξε να εκτιμάμε αυτό το δώρο που λεγόταν 90210. Το χαμόγελό μου σβήνει σήμερα, αλλά απολαμβάνω ωραίες αναμνήσεις. Τον μετακινώ από τα μάτια μου στην καρδιά μου, όπου θα μείνει για πάντα. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του και σε όλους τους άλλους, που ήταν επίσης αγαπητός. Αναπαύσου εν ειρήνη Joey», έγραψε.

Το 2018, ο ηθοποιός διαγνώστηκε με τη νόσο του Αλτσχάιμερ σύμφωνα με την κόρη του, Kelly, η οποία μάλιστα, ξεκίνησε έναν λογαριασμό Go Fund Me για να τον βοηθήσει οικονομικά.

Donna, Kelly και Andrea ποζάρουν με μαγιό 19 χρόνια μετά το «Beverly Hills»

Ο Joe E. Tata γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Κάποιοι από τους πιο γνωστούς ρόλους του ήταν στο General Hospital, The Outer Limits και Mister Roberts. Η καριέρα του στην τηλεόραση άκμασε τις δεκαετίες του '70 και του '80, όμως έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό, όταν εντάχθηκε στο καστ του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς ως ο αγαπημένος ιδιοκτήτης του Peach Pit. Ο τελευταίος του ρόλος στην τηλεόραση ήταν στο Family's Mystery Girls του ABC, από όπου και σταμάτησε, όταν διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top