Kevin Spacey: Τεράστια αποζημίωση ζητάει το House of Cards μετά το σκάνδαλο

Ο ηθοποιός κατηγορείται για πέντε αδικήματα στη Μεγάλη Βρετανία

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Kevin Spacey

Τι κι αν ο Kevin Spacey στην τελευταία ακροαματική διαδικασία δήλωσε αθώος για τις σεξουαλικές επιθέσεις που κατηγορείται, η εταιρεία παραγωγής της σειράς House of Cards στην οποία πρωταγωνιστούσε, του ζητάει ως αποζημίωση πολλά εκατομμύρια δολάρια μετά το σκάνδαλο

Kevin Spacey: Αποσύρθηκε η αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση

Ο διάσημος ηθοποιός κατηγορείται για πέντε αδικήματα στη Μεγάλη Βρετανία, τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση μέσω αγγίγματος και μια πιο σοβαρή κατηγορία ότι ανάγκασε ένα άτομο να συμμετάσχει σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς συγκατάθεση. Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται επίσης, ότι ανάγκασε έναν άντρα να κάνει στοματικό σεξ.

Ο Kevin Spacey στην πρεμιέρα της σειράς House of Cards

Ο Kevin Spacey στην πρεμιέρα της σειράς House of Cards /Φωτογραφία AP Images

Μετά τις τελευταίες εξελίξει, η εταιρεία παραγωγής της επιτυχημένης σειράς του Netflix, House of Cards ζητάει από τον Spacey το ποσό των 31 εκατομμυρίων δολαρίων. Συγκεκριμένα, ο δικαστής διέταξε τον ηθοποιό να πληρώσει στην εταιρεία παραγωγής House of Cards MRC σχεδόν 31 εκατομμύρια δολάρια για φερόμενη σεξουαλική παρενόχληση στα παρασκήνια της δραματικής σειράς.

Σε κλινική αποτοξίνωσης από το sex o Kevin Spacey

Ο Spacey που υποδύθηκε τον Frank Underwood, απομακρύνθηκε από τη σειρά στην έκτη σεζόν της, αφού αντιμετώπισε ισχυρισμούς ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε νεαρούς άντρες, συμπεριλαμβανομένου κι ενός βοηθού παραγωγής του House of Cards, ο οποίος δήλωσε ότι και τον χτύπησε.

Ο Kevin Spacey υποδύθηκε στη σειρά τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Frank Underwood

Ο Kevin Spacey υποδύθηκε στη σειρά τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Frank Underwood

Ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Mel Red Recana, επιβεβαίωσε ουσιαστικά μια απόφαση που είχε εκδοθεί τον Οκτώβριο του 2020, η οποία ζητάει περίπου 29,5 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση από τον ηθοποιό και 1,5 εκατομμύρια δολάρια σε έξοδα κι αμοιβές.

Kevin Spacey: Ακόμα μία κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση

Η MRC είχε υποστηρίξει ότι ο Spacey τους χρωστούσε εκατομμύρια σε διαφυγόντα κέρδη, επειδή το σκάνδαλο που προκλήθηκε με εκείνον πρωταγωνιστή, τους ανάγκασε να τον απομακρύνουν από την έκτη σεζόν της σειράς. Κατά συνέπεια έπρεπε να μειωθεί η σεζόν από 13 επεισόδια σε οκτώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top