Ανδρέας Μπάρκουλης: Η Φίνος Φιλμ τιμάει τον ηθοποιό για τα γενέθλιά του

Σαν σήμερα είχε γεννηθεί ο αείμνηστος ηθοποιός

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ένας από τους μεγάλους γόηδες του ελληνικού κινηματογράφου

Πριν από 86 χρόνια, στις 4 Αυγούστου του 1936, γεννήθηκε ο Ανδρέας Μπάρκουλης και η Φίνος Φιλμ τίμησε τον αείμνηστο ηθοποιό, με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media

Ανδρέας Μπάρκουλης: Η ζωή και το έργο του γόη του ελληνικού κινηματογράφου

«Με πολυδιάστατη ζωή, αστείρευτο ταλέντο και άκρως γοητευτική παρουσία, ο Ανδρέας Μπάρκουλης γεννήθηκε σαν σήμερα στον Πειραία, το καλοκαίρι του 1936. Έζησε 80 χρόνια γεμάτα περιπέτεια, λάμψη και έρωτα και τον θυμόμαστε μέσα από noir στιγμές του στην Φίνος Φιλμ», γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσης, ο επίσημος λογαριασμός της Φίνος Φιλμ.

Ο σπουδαίους ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου πέθανε στιις 23 Αυγούστου του 2016, σε ηλικία 80 ετών στο νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου και νοσηλευόταν.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης με τον γιο του, Νίκο

Ο αείμνηστος Ανδρέας Μπάρκουλης με τον γιο του, Νίκο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Συγκινεί η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη τρία χρόνια μετά τον θάνατό του

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης «έφυγε» έπειτα από μακρά νοσηλεία αντιμετωπίζοντας τα τελευταία χρόνια της ζωής του, σοβαρά προβλήματα υγείας με εισαγωγές σε νοσοκομεία. Η υγεία του επιδεινώθηκε λίγες ημέρες αφότου είχε βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παρέμενε εξαιτίας της σοβαρής λοίμωξης του αναπνευστικού και της καρδιακής ανεπάρκειας που τον ταλαιπωρούσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top