Cash or Trash: Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται τέσσερις άντρες πωλητές

Μη χάσετε κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30 στο Star το Cash or Trash

Cash or Trash, μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην Ευρώπη, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30  στο Star και στο Cash or Trash!   

Σήμερα, Σάββατο 25 Ιουνίου, η Δέσποινα Μοιραράκη  υποδέχεται τέσσερις άντρες πωλητές, που παρουσιάζουν στο Cash or Trash τέσσερα διαφορετικά αντικείμενα, που κρύβουν ξεχωριστές ιστορίες! Ο Θάνος Λούδος θα δώσει την εκτίμησή του και οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, θα τα διεκδικήσουν!

Θάνος Λουδός

Θάνος Λουδός

Τι κοινό μπορεί να έχει ένας ανιψιός, ένα τηλέφωνο, μια πολυθρόνα και μια… κουτσομπόλα; Το χιούμορ αλλάζει τερέν σαν μπαλάκι του τένις, ανάμεσα στη Δέσποινα Μοιραράκη και στον Πλούταρχο! Ένας γοητευμένος, από την παρουσιάστρια, πωλητής παίρνει θέση στο νέο επεισόδιο του Cash or Trash!

Με περίσσιο ταλέντο, και όχι μόνο στις μαντινάδες, ο πωλητής, ενός ακόμα ιδιαίτερου αντικειμένου, μπαίνει στο δωμάτιο των πέντε αγοραστών έτοιμος για να διαπραγματευθεί. Η ιστορία, όμως, που φέρει αυτό το αντικείμενο προκαλεί ευχάριστες αντιδράσεις, προσφέροντας έναν έξτρα πόντο στα θετικά του. Άραγε το έπιπλο θα συνεχίσει να «σκανδαλίζει» τον ιδιοκτήτη του ή θα το «εξαγνίσει», από τον πρότερο χαρακτηρισμό του, ο νέος του αγοραστής;

Από τα Γιάννενα μέχρι την Ιαπωνία και από την Αθήνα έως την Κολομβία, τα αντικείμενα του Cash Or Trash ταξιδεύουν τους τηλεθεατές της μοναδικής εκπομπής τηλεοπτικών δημοπρασιών σε όλο τον κόσμο. Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται τον Άλβαρο από την Κολομβία με ένα αντικείμενο που εύκολα κατατάσσεται στην κατηγορία του έθνικ. Ο ερωτικός μετανάστης, που η μοίρα του τον έφερε στην Ελλάδα, βρίσκεται στο δωμάτιο του εκτιμητή και ο  Θάνος Λούδος δίνει στοιχεία και πληροφορίες ιδιαίτερης σημασίας, μιας και το αντικείμενο, που έχει μπροστά του, αποτελεί μοναδικό και ξεχωριστό κομμάτι της ιστορίας της φυλής Τικούνα του Αμαζονίου. Ο Κολοβιανός πωλητής το απέκτησε  το 1982, σε ένα από τα ταξίδια του ως οδηγός σε αποστολή της εταιρίας που δούλευε, από ανθρώπους της φυλής. Ο Άλβαρο μπαίνει στον χώρο των πέντε συλλεκτών έχοντας  πλεονεκτική θέση, μιας και το αντικείμενό του είναι εντός του συλλεκτικού ενδιαφέροντος όλων των αγοραστών, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Με αναπάντεχη ικανότητα στις διαπραγματεύσεις, δεν θα αφήσει το δώρο εκτίμησης από τον αρχηγό της φυλής στα χέρια κάποιου που δεν θα  καταφέρει να το εκτιμήσει, όχι μόνο θεωρητικά αλλά και έμπρακτα, κάνοντας την υψηλότερη προσφορά. 

Ένα από τα ιδιαίτερα στοιχεία, εκτός από τα αντικείμενα, που κάνουν το Cash or Trash ό,τι πιο ξεχωριστό έχει παρουσιαστεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, είναι  οι ιστορίες και οι άνθρωποι, που φέρνουν τα αντικείμενά τους. Η επόμενη  περίπτωση του Cash or Trash μας ταξιδεύει κάπου στη Γαλλία, με ένα αντικείμενο αγορασμένο στην Ελβετία από τον πατέρα του Δημήτρη, χρόνια συλλέκτη και λάτρη του παλιού αντικειμένου. Ο Δημήτρης, χωρίς να μοιράζεται την ίδια συλλογική μανία για το παλιό με τον πατέρα του, φέρνει το αντικείμενο του προκειμένου να περάσει στα χέρια κάποιου άλλου συλλέκτη. Βγαίνοντας από το δωμάτιο του εκτιμητή το παιχνίδι μόλις αρχίζει για αυτόν. Η Άντα Πανά, ο Γεώργιος Καράμπελλας, η Ιόλη Χιωτίνη, ο Δημήτρης Δεμερτζής και ο Γιώργος Τσαγκαράκης, κάνουν το έργο του Δημήτρη ακόμα πιο εύκολο. Με έκδηλο ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας στιγμή της αποκάλυψης, οι προσφορές ξεκινούν σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Πολύ σύντομα τα πράγματα φτάνουν στο πρώτο επιθυμητό στάδιο για τον Δημήτρη, αυτό της εκτίμησης. Μια κόντρα μεταξύ συλλεκτών «φουντώνει» τη δημοπρατική διάθεση. Σε ένα αρκετά κομβικό σημείο προς όφελος του πωλητή, μια κίνηση ματ από τον ίδιο ολοκληρώνει τη δημοπρασία με παραδειγματική μαεστρία.

Όταν ένας πωλητής συναντά τη Δέσποινα Μοιραράκη και τον Θάνο Λούδο και νιώθει ότι βρίσκεται στο σωστό μέρος, τότε τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Ο Φραγκίσκος, με ένα όμορφο παιδικό αντικείμενο, που το μοιραζόταν με τον αδελφό του, γεμίζει με χρώμα το δωμάτιο του εκτιμητή και μαθαίνει ιδιαίτερες πληροφορίες για αυτό,  που φτάνουν ως τον Μεσαίωνα. Η μετάβαση από το δωμάτιο του εκτιμητή 
στους αγοραστές γίνεται σε πλαίσια αισιοδοξίας και ο Φραγκίσκος συναντά για πρώτη φορά τους πέντε συλλέκτες του Cash or Trash. Έχοντας περάσει από τον χώρο των πωλήσεων, ο ασπρομάλλης πωλητής διαθέτει το απόλυτο poker face και τα κατάλληλα επιχειρήματα για να πετύχει τον στόχο του. Με μια αναπάντεχη αποχώρηση ενδιαφέροντος αγοραστή, από την έναρξη της δημοπρασίας, τα πλαίσια προσφορών στενεύουν αρκετά. Όμως ο Δημήτρης Δεμερτζής βλέπει κάτι, για το οποίο θα κάνει τα πάντα να το αποκτήσει!  Απέναντί του βρίσκεται ο Φοίβος Στρουγγάρης, που κυνηγάει το ένα και μοναδικό για εκείνον αντικείμενο για την προσωπική του συλλογή!      

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Δείτε εδώ το trailer των συμμετοχών

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης 
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής 
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής 
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top