Ελένη Μενεγάκη: «Αν σας δώσουν εκπομπή θα πω ναι, μη σας κόψω την τύχη»

Η ατάκα της παρουσιάστριας στους συνεργάτες της

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Με αφορμή τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε μια κουβέντα με τους συνεργάτες της σχετικά με το αν θα τους άφηνε να κάνουν τη δική τους εκπομπή, όσο συμμετέχουν στη δική της

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η Ελένη Μενεγάκη με αναβάθμισε»

Η παρουσιάστρια λέει τα πράγματα νέτα-σκέτα!

Η παρουσιάστρια λέει τα πράγματα νέτα σκέτα!

«Αν το Mega για εσάς κάτι άλλο-κι αυτό ισχύει για όλους- που να είναι όμως η εκπομπή σας, όχι αυτό το πήγαινε εδώ, πήγαινε λίγο σαββατοκύριακο, πήγαινε λίγο απόγευμα, πήγαινε λίγο βράδυ, όχι... Αν υπάρχει εκπομπή για κάποιον από εσάς -κι αυτό ισχύει πάντα για τους συνεργάτες μου-, δε θέλω να τους κόβω την τύχη. Θέλω να το χαιρόμαστε και οι δυο», είπε αρχικά. 

Ουγγαρέζος: Η Ελένη Μενεγάκη είναι άλλη πίστα, είναι μια εμπειρία

«Πρώτον, γιατί αν υπάρχει τέτοια πρόταση και δεν το κάνεις, δε θα είσαι καλά. Τι να σε κάνω άμα δεν είσαι καλά; Εμείς καλά σε θέλουμε. Κι εσένα, κι εσένα, κι εσένα! Τώρα αν μου λέγατε ότι σας έκαναν πρόταση να βγαίνετε λίγο πρωί, μετά υπάρχει μία άλλη εκπομπή και θέλετε να περάσετε κι από εκεί, θα σας έλεγα "Τι γίνεται;". Αλλά όταν σου δίνουν μία δικιά σου εκπομπή, γιατί εγώ να πω να μην το κάνετε; Εδώ δε λέγαμε όχι σε εκείνους που πήγαιναν σε άλλο κανάλι, εδώ στο ίδιο κανάλι; Σιγά. Αυτό να το ξέρετε! Δεν παίζει αυτό το πράγμα. Εγώ θα σου κόψω τη φόρα;» συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη δε θέλει να... κόψει την τύχη κανενός εκ των συνεργατών της

Η Ελένη Μενεγάκη δε θέλει να... κόψει την τύχη κανενός εκ των συνεργατών της
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top