Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η Ελένη Μενεγάκη με αναβάθμισε»

Όσα είπε ο παρουσιαστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Έχει βρεθει στα πάνελ αρκετών εκπομπών κι έχει περάσει σχεδόν από όλα τα κανάλια, καταλήγοντας φέτος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Ουγγαρέζος: Η Ελένη Μενεγάκη είναι άλλη πίστα, είναι μια εμπειρία

O λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που καλεσμένος στο The 2Night Show το βράδυ της Δευτέρας, μίλησε για την καριέρα του στην τηλεόραση αλλά και τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα, αποκάλυψε τι θα έκανε αν το Mega του έκανε πρόταση για να παρουσιάσει δική του εκπομπή. Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε κι απάντησε αν κάποια στιγμή φύγει από την τηλεόραση. 

Η σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν ήταν πάντα η καλύτερη...

Η σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν ήταν πάντα και η καλύτερη...

«Όντως έχω δώσει ένα deadline μέσα μου για την τηλεόραση. Τώρα έχω πάει στο Mega που με έχει υποδεχθεί πραγματικά με ανοιχτές αγκάλες και η Ελένη με τις καλύτερες των προδιαγραφών και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ γόνιμο έδαφος. Αν κι εκεί μου δείξουν ότι με θέλουν προς αυτή την κατεύθυνση (σ.σ. του συνεργάτη δηλαδή), θα είναι άλλο ένα κανάλι. Οπότε θα δεχθώ τη μοίρα μου κι ότι, επειδή έχω πραγματικά πολλά έξοδα κι ανθρώπους που πρέπει να έχω το νου μου, δε με παίρνει άλλον τον μάγκα να κυνηγήσω αυτό το όνειρο γιατί δεν είναι κακό να είσαι δεύτερος. Αν είσαι καλός δεύτερος, είσαι αναντικατάστατος δεύτερος», είπε. 

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η σκηνή ζηλοτυπίας που έκανε στην Ιλένια Ουίλιαμς

«Δεν ξέρω αν αυτό θα ακουστεί αλαζονικό ή ότι έχω έπαρση, έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή το σκηνικό, δε νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα να βρω δουλειά ως δεύτερος. Ως συνεργάτης δηλαδή. Ως επικεφαλής μπορεί κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων. Περνάω πολύ καλά και δεν το είπα αυτό για την Ελένη. Κάθε χρονιά μπορώ να επιβληθώ στον εαυτό μου, όπως τώρα με τη δίαιτα, να πω πως θα περάσω καλά τώρα εκεί και ξεχνάω όλα τα άλλα. Τα ζόρια, τα άγχη, τις φιλοδοξίες», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «κολλάει» πολύ με την Ελένη Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «κολλάει» πολύ με την Ελένη Μενεγάκη /Φωτογραφία Instagram

Οι ευχές της Μενεγάκη στον Ουγγαρέζο: Να είσαι πάντα εξωστρεφής

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε τι θα έκανε αν το Mega του πρότεινει μια δική του εκπομπή: «Στην Ελένη θα έμενα. Η Ελένη με αναβάθμισε. Αν δεν είμαστε η συνέπεια του λόγου μας, τότε δεν είμαστε τίποτα. Της το χρωστάω της Ελένης, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που είναι τόσο γενναιόδωρη κι αληθινή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1 και δε θα την άφηνα. Ανεξάρτητα από την πρόταση που θα μου έκαναν, θα έμενα στην εκπομπή της. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα έκανα… Όταν έχω κάποιο πρόβλημα, ζητώ τη γνώμη της και η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει πολύ. Η Ελένη σε συμβουλεύει, μεταφέροντάς εμπειρίες από τη δική της ζωή και εκεί ακριβώς είναι το μυστικό. Ότι σε βάζει στον κόσμο της», απάντησε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top