Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η σκηνή ζηλοτυπίας που έκανε στην Ιλένια Ουίλιαμς

Η αποκάλυψή του προκάλεσε το γέλιο της Ελένης Μενεγάκη

Δείτε το σχετικό βίντεο

Μια προσωπική εξομολόγηση για τη σκηνή ζηλοτυπίας όταν ήταν ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς, έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕλένηΑφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού και μίλησε για τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ιλένια Ουίλιαμς για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Τον θεωρώ οικογένειά μου»

Μπορεί να μην ανέφερε το όνομά της, ωστόσο ξεκάθαρα μιλούσε για εκείνη. «Επειδή πάντως κι εγώ το έπαιζα χαλαρός με το φιλί κάποια στιγμή, ότι δηλαδή δεν πειράζει κι έτσι είναι ο χώρος και το καταλαβαίνω. Κάποια στιγμή όταν είδα την κοπέλα μου να την αγγίζουν, επειδή έτσι το απαιτούσε το σενάριο, την πήρα επί τόπου τηλέφωνο και μαλώσαμε. Και είπα να κοπούν τα πλάνα», είπε αρχικά. 

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ο Δημήτρης «έκοψε» σκηνή από κλιπ της Ιλένιας

«Με πείραξε. Ενώ στην αρχή ήμουν χαλαρός, ένα βιντεοκλίπ ήταν ρε παιδί μου. Κι εκεί ήταν στην ντουζιέρα, "Έλα Παναγία μου! Τι είναι αυτό;". Καταρχάς, δύο στην ντουζιέρα δε χωράνε και δε θα γίνει η δουλειά. Να καθαριστούμε θέλουμε»., είπε με την Ελένη Μενεγάκη και το πάνελ της να σκάνε στα γέλια. 

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μετά την Ιλένια Ουίλιαμς δεν είχα άλλη σχέση»

«Ήταν ένα βιντεοκλίπ και σε ένα σημείο υποτίθεται ότι ακουμπούσαν από το κεφάλι και πάνω. Πήρα τηλέφωνο και λέω "Σας παρακαλώ ξέρετε ότι είμαι πολύ φιλελεύθερος άνθρωπος και πολύ ανοιχτόμυαλος αλλά να κοπούν οι σκηνές"», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δημήτρης Ουγγαρέζος Ιλένια Ουίλιαμς

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλένια Ουίλιαμς να πηγαίνουν βόλτα τον Κούπερ /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top