Η Καλλιόπη ξανά στην αγκαλιά του συντρόφου της - «Μου έλειψε πολύ»

Η φιναλίστ του τελικού του MasterChef και ο Μιχάλης στην κάμερα του star.gr

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος τη μεγάλη βραδιά του τελικού του MasterChef 2022 είχαν στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τελικός MasterChef: Μεγάλος νικητής ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος

Στον εξώστη της κουζίνας του διαγωνισμού μαγειρικής ήταν και ο σύντροφος της Καλλιόπης Μπεζαντέ, Μιχάλης.

MasterChef: Νικητής ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος - Όσα έγιναν στον τελικό

Η κάμερα του star.gr συνάντησε τον άνδρα που έχει «κλέψει» την καρδιά της δεύτερης φιναλίστ του MasterChef, ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος που μετά από τόσο καιρό η αγαπημένη του θα επιστρέψει δίπλα του.

MasterChef 2022: Η Καλλιόπη Μπεζαντέ με τον σύντροφό της, Μιχάλη

MasterChef 2022: Η Καλλιόπη Μπεζαντέ με τον σύντροφό της, Μιχάλη

«Τελείωσε επιτέλους. Το πιο σημαντικό από όλα. Για μένα είναι ήδη νικήτρια. Και 23η να έβγαινε για εμένα πάλι νικήτρια θα ήταν, γιατί προσπάθησε να μπει μέσα στο σπίτι κάτι που δεν είχε καταφέρει πέρυσι. Έφτασε στον τελικό. Αναμετρήθηκε με έναν δύσκολο αντίπαλο γιατί ο Πάνος είναι ένας καλός μάγειρας. Για μένα είναι και οι δύο νικητές. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και για τους δύο».

MasterChef: Χαμός στο Τwitter για την Καλλιόπη - Δείτε το βιογραφικό της

 

«Μου έλειψε πάρα πολύ όσο ήταν στον διαγωνισμό. Δε θα μπορούσα να πω κάτι άλλο. Ξέρει να χειρίζεται τηγάνια και πλάστη», πρόσθεσε ο Μιχάλης με την Καλλιόπη να τονίζει: «Μου έλειψε πάρα πολύ. Το έλεγα συνεχώς, του αφιέρωνα πιάτα. Όλα καλά. Τα σχέδιά μας είναι να ξεκουραστούμε για την ώρα».

Ο σύντροφος της Καλλιόπης αποκάλυψε πως αγαπημένο του φαγητό από αυτά που φτιάνει η Καλλιόπη είναι τα γεμιστά, αλλά ο τσακωμός τους είναι πως το μισό ταψί είναι με κιμά και το άλλο μισό είναι με κιμά.

«Έχουμε διαφορετική άποψη σε κάποια θέματα σε κάποια μαχαίρια, σε κάποια τηγάνια αλλά και στο λάδι που χρησιμοποιούμε και τσακωνόμαστε κάποιες φορές», δήλωσε με χιούμορ το ζευγάρι.


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top