MasterChef 2022: Αυτά είναι τα δύο... στρατόπεδα για τον τελικό!

Ποιοι υποστηρίζουν Καλλιόπη και ποιοι Πάνο;

Οι μέρες μετράνε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2022 και στην εκπομπή Breakfast@Star ήταν καλεσμένοι το πρωί της Τετάρτης, οι πρώην παίκτες, Φανή και Γρηγόρης.

masterchef

Οι πρώην παίκτες,Φανή και Γρηγόρης, στο Breakfast@Star, σχολιάζουν τα πάντα για τον τελικό του MasterChef 2022

Στους τελικούς «κονταροχτυπιούνται» η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος για τον τίτλο του κορυφαίου chef του διαγωνισμού αλλά και για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

τελικος masterchef

Όπως είδαμε στο Breakfast@Star, οι πρώην παίκτες του MasterChef, έχουν χωριστεί σε… στρατόπεδα σχετικά με το ποιος θέλουν να είναι ο φετινός νικητής. 

Τα «στρατόπεδα» έχουν μοιραστεί ως εξής: 

  • Team Καλλιόπη: Φανή, Νικήτας, Πέτρος, Σταύρος, Βασίλης Μπόλλος, Ελπίδα 
  • Team Πάνος:  Γρηγόρης, Μάριος, Νίκος Παπαιωάννου (“Ιταλός”), Γιάννος, Χριστόφορος 

«Θεωρώ ότι στο team Καλλιόπη είναι η Ελπίδα Μορφούλη αλλά θυμάμαι ότι στο Green Award υποστήριζε τον Πάνο, θεωρώ ότι τα πήγαινε πολύ καλά και με τον Πάνο και με την Καλλιόπη. Νομίζω όμως πως θα την στηρίξει την Καλλιόπη, ό,τι κι αν έχει γίνει στα τελευταία επεισόδια» είπε η Φανή.

«Για μένα αντικειμενικά και βάσει όλης της πορείας, ο Πάνος το αξίζει περισσότερο» είπε ο Γρηγόρης ο οποίος υποστηρίζει ανοιχτά τον Πάνο.

«Η Καλλιόπη είναι αυτό που λέμε “όποιος το θέλει περισσότερο”. Γιατί η Καλλιόπη ήρθε και πέρσι και πήγε στα bootcamp ξαναήρθε φέτος έφτασε μέχρι τον τελικό. Για μένα μετράει και αυτό, όχι ότι δεν το αξίζει ο Πάνος ή οτι θα στεναχωρηθώ αν το πάρει ο Πανούλης» ανέφερε η Φανή.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top