MasterChef - Τελικός: Η πρώτη δοκιμασία για τους δυο φιναλίστ!

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι οι δυο φιναλίστ

Μετά την αποχώρηση της Ελπίδας Μορφούλη, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ των τελικών του φετινού διαγωνισμού και διεκδικούν την κατάκτηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

 ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ των τελικών του φετινού διαγωνισμού

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Η διαδικασία των τελικών του φετινού διαγωνισμού συνεχίζεται και οι δυο φιναλίστ φθάνουν στο Πολιτιστικό Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και στο εστιατόριο «Delta» με ενθουσιασμό αλλά και αγωνία για την απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, που τους περιμένει.

MasterChef: Όσα δεν ξέρουμε για τον Παναγιώτη που πέρασε στον τελικό!

Οι δύο Head Chef, που ηγούνται της μπριγάδας του εστιατορίου «Delta», Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας, μπορούν να χαρακτηριστούν ως το μέλλον της ελληνικής υψηλής γαστρονομίας και τα πιάτα, που έχουν ετοιμάσει για τους διαγωνιζόμενους, είναι ίσως ό,τι πιο δύσκολο έχουν κληθεί ως τώρα να αντιμετωπίσουν στον διαγωνισμό.

Κοτιζάς - Ιωαννίδης - Κουτσόπουλος

Οι δύο φιναλίστ θα πρέπει να επιδείξουν ψυχραιμία και συγκέντρωση δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα βήματα των συνταγών και να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους, ώστε να κάνουν ακόμα ένα καθοριστικό βήμα προς το έπαθλο.

ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ

Έχουν όμως ακόμα αντοχή και δύναμη να μην «παραδώσουν τα όπλα» μπροστά στις υψηλές απαιτήσεις των πιάτων που καλούνται να αντιγράψουν;

MasterChef: Χαμός στο Τwitter για την Καλλιόπη - Δείτε το βιογραφικό της

Αυτή είναι η στιγμή να δείξουν το μαγειρικό τους σθένος και να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν τη νίκη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top