The Mart: Η MasterChef επιλογή! Αποτελεί την αρχή των πάντων στην κουζίνα

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία, προσφέροντας ποιότητα, εξειδίκευση και οικονομία

The Mart

Για να είσαι MasterChef δεν απαιτείται μόνο ταλέντο, φαντασία και δημιουργικότητα στην κουζίνα. 

Απαραίτητο είναι να έχεις  έναν σταθερό, αξιόπιστο και έμπειρο συνεργάτη, ο οποίος ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να σε προμηθεύσει με τις πρώτες ύλες που χρειάζεσαι στην κουζίνα σου ώστε να κάνεις τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο γνωστός, βραβευμένος, executive Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Με εμπειρία πολλών ετών στις επαγγελματικές κουζίνες αλλά και ως συνεργάτης του μεγαλύτερου τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής, έχει ως πρώτη του επιλογή την The Mart στην οποία απευθύνεται κάθε φορά ώστε να έχει πρόσβαση σε μία τεράστια γκάμα πρώτων υλών. Αυτές τις χρησιμοποιεί τόσο για να δημιουργεί μοναδικά πιάτα, όσο και για να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στους διαγωνιζόμενους του MasterChef, σε ό,τι αφορά τα σπάνια λαχανικά και βότανα και τις μοναδικές τους ιδιότητες που χαρίζουν στο τελικό πιάτο τις απόλυτες… MasterChef νότες.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του MasterClass της Κυριακής 17/04/2022, ο σπουδαίος σεφ ανέλυσε στους διαγωνιζόμενους για τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef, πόσο σημαντικό είναι να συνεργάζεσαι με προμηθευτές όπως η The Mart, αλλά και τον καταλυτικό ρόλο που παίζουν η μαναβική, τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά εποχής στην κουζίνα των chefs.

«Να ευχαριστήσω την The Mart που με επέλεξε να είμαι ο συνεργάτης τους για σήμερα. Το κάνω με πάρα πολύ μεγάλη χαρά γιατί μιλάμε για μια πληθώρα προϊόντων κατά κύριο λόγο για τη μαναβική (φρούτα, βότανα κ.ο.κ) που εγώ χαίρομαι πολύ να αξιοποιώ στην κουζίνα μου».

Για τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο, τα παραπάνω υλικά είναι η αρχή των πάντων μέσα σε μια επαγγελματική και όχι μόνο κουζίνα. 

Όπως τόνισε, οι chefs είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν τις πρώτες ύλες, τις ποικιλίες που υπάρχουν στα διάφορα είδη αλλά και την εποχικότητά τους, καθώς αυτές απαιτούνται για την εφαρμογή διαφορετικών τεχνικών στην επαγγελματική κουζίνα.

Εξήγησε μάλιστα πως ανάλογα με την εποχή θα πρέπει να κινούμαστε και στο θέμα των πιάτων. Αυτή την περίοδο, τα σπαράγγια και οι οβριές θεωρούνται από τις must πρώτες ύλες που θα κάνουν τη διαφορά σε ένα MasterChef πιάτο.

Για έναν επαγγελματία του είδους, το να γνωρίζει πότε, γιατί αλλά και πώς χρησιμοποιείται κάθε πρώτη ύλη, απαιτεί πολύ ψάξιμο και κρύβει από πίσω μία ολόκληρη φιλοσοφία και θεωρία. Σύμμαχος των MasterChef σε αυτό το ταξίδι της γευσιγνωσίας, είναι η The Mart

«Επειδή δεν είναι πάντα εφικτό να έχεις 7-8 διαφορετικούς προμηθευτές για να σου βρίσκουν το καθετί, είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχεις τη βάση σου, έναν προμηθευτή με τον οποίο θα συζητάς, θα του εξηγείς τι χρειάζεσαι και θα μπορεί ο ίδιος να σε βγάζει από τη δύσκολη θέση και να σε προμηθεύει με ό,τι χρειάζεσαι» τόνισε ο βραβευμένος σεφ.

Μάλιστα για τις ανάγκες του MasterClass ζήτησε μία  πληθώρα προϊόντων και μάλιστα δύσκολα, με τη The Mart να τα βρίσκει όλα. «Αν έπρεπε να μπω στη διαδικασία να τα ψάχνω από τον ένα προμηθευτή στον άλλον θα έτρωγα τουλάχιστον δύο ημέρες» προσθέτει ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος.

Aυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η The Mart κάνει τη δαφορά. Βρίσκεται σταθερά δίπλα στον καθέναν ξεχωριστά, προσφέροντας ποιότητα, φρεσκάδα, ποικιλία, εξειδίκευση και οικονομία. Προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επαγγελματία και του προσφέρει αυτό που θέλει, τη στιγμή που το θέλει. 

Με τη μεγάλη ποικιλία σε όλες τις κατηγορίες και με το εξειδικευμένο προσωπικό που βρίσκεται πάντα στη διάθεση του επαγγελματία πελάτη, εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος.

Η The Mart αποτελεί τον συνεργάτη και προμηθευτή του επαγγελματία Chef με την εγγύηση και την αξιοπιστία που έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες χονδρικού εμπορίου, διαθέτοντας 40.000 κωδικούς προϊόντων, με την πιο πλούσια ποικιλία σε τρόφιμα, ποτά και επαγγελματικό εξοπλισμό, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με 13 καταστήματα ανά την Ελλάδα, eShop www.themart.gr, με ακόρεστη όρεξη για βελτίωση και εκσυγχρονισμό, επεκτείνει διαρκώς την δραστηριοποίησή της με στόχο να βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top