MasterChef Δημήτρης: Ο Mr. Απαισιότατος γύρισε. Έχω έρθει να το διασκεδάσω

«Η Φανή μου ζήτησε συγγνώμη», δήλωσε ο Μπόμπαινας

Μετά τη διαδικασία των επιστροφών στο MasterChef 2022 σειρά είχε η ομαδική δοκιμασία. Ο Παναγιώτης έκανε… παιχνίδι έχοντας το πλεονέκτημα να φτιάξει από την αρχή τις ομάδες. «Μπλε» και «Κόκκινοι» θα έπρεπε να έχουν από επτά άτομα η καθεμία.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 6

Αρχηγός της «Μπλε» ομάδας σε αυτή την ομαδική ήταν ο Βασίλης και της «Κόκκινης» ο Γιάννος.

MasterChef 2022: Χάος στην Μπλε Ομάδα στη νέα Ομαδική Δοκιμασία

MasterChef 6 , Φανή
Από την άλλη πλευρά η Φανή αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» δήλωσε: «Ο Δημήτρης ήθελε την αρχηγία της Μπλε Ομάδας. Πάντα θα έχει κάτι να πει για μένα και τον Βασίλη. Η άποψή του περνάει πάντα απαρατήρητη σε εμάς. Όταν γύρισε στον διαγωνισμό που είπε ότι ο Βασίλης μιλάει άσχημα για εμένα και τον Νικήτα. Του είπα πως δεν δω κάτι με τα μάτια μου δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψω οποιονδήποτε μπει στον διαγωνισμό, γιατί τα συμφέροντα είναι ατομικά».

MasterChef 6, Μπόμπαινας
Τη δική του θέση για όλα συμβαίνουν πήρε  στη συνέχεια ο «Μπόμπαινας» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Mr. Απαισιότατος γύρισε στο MasterChef. Έχω έρθει να το διασκεδάσω και βέβαια να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Προσέγγισα ένα ένα τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι. Είπα στον Βασίλη για τις δηλώσεις που έχει κάνει για μένα, δηλαδή ότι τζογάρω και το αρνήθηκε. Η Φανή μου ζήτησε συγγνώμη. Mου είπε ότι θα «κάψει» τον Βασίλη ως αρχηγό και θα τον ψηφίσει σε διαδικασία αποχώρησης. Δεν ξεχνάει η  Φανή.»

Οι δηλώσεις του Γιάννου, του αρχηγού της Κόκκινης Ομάδας


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top