Eurovision: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα οι νικητές

Ρουσλάνα, Ρίμπακ και Σερτάμπ αγνώριστοι μετά την επιτυχία στον διαγωνισμό

Δείτε την εμφάνιση της Loreen στον Α' Ημιτελικό της Eurovision 2023

Το Λίβερπουλ είναι η χώρα που φιλοξενεί τον 67ο διαγωνισμό τραγουδιού και οι διοργανωτές υπόσχονται πως η βραδιά του τελικού θα είναι μαγική.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ανατρέξαμε σε ένα αφιέρωμα που είχε κάνει πέρυσι τέτοιες ημέρες η εκπομπή «Breakfast@star»   δείχνοντάς μας πώς είναι σήμερα κάποιοι από τους νικητές της Eurovision.

Sertab Erener - Τουρκία 2003

Η Sertab Erener είχε εκπροσωπήσει την Τουρκία το 2003 με το τραγούδι «Everyway That I Can». Δεκαεννέα χρόνια μετά τη νίκη της Τουρκίας στον διαγωνισμό της Eurovision και η Sertab έχει αλλάξει ριζικά την εξωτερική της εμφάνιση.


Η Τουρκάλα τραγουδίστρια είναι 57 ετών και η σχέση με τον χρόνο παραμένει αρκετά καλή.

Ρουσλάνα Στεπάνινβα Λυζίτσκο - Ουκρανία 2004

Η Ρουσλάνα Στεπάνινβα Λυζίτσκο υπήρξε η νικήτρια της Eurovision το 2004 εκπροσωπώντας την Ουκρανία με το τραγούδι «Wild Dances», το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία και ακούγεται μέχρι και σήμερα, 18 χρόνια μετά.

ruslana

Η όμορφη τραγουδίστρια ήταν τότε 31 ετών και κατάφερε να γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο με τον «αγριο χορό» της. Σήμερα, η Ρουσλάνα είναι 49 ετών και ο χρόνος μοιάζει να μην έχει περάσει από πάνω της, καθώς είναι εξίσου γοητευτική με τότε.

Ξέσπασε η Ρουσλάνα: «Ο Πούτιν είναι ένας επικίνδυνος τρομοκράτης!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

 

Alexander Rybak - Νορβηγία 2009

Ο Alexander Rybak είναι Λευκορώσος - Νορβηγός βιολονίστας, τραγουδιστής, συνθέτης, ηθοποιός και μοντέλο. Αναδείχθηκε νικητής στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2009, με το τραγούδι Fairytale στη Μόσχα.

Σήμερα είναι 36 ετών και σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως τα τελευταία 11 χρόνια ήταν δύσκολα για εκείνον μετά τη Eurovision. Πάθαινε κρίσεις πανικού και ήταν εθισμένος στα υπνωτικά χάπια. Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα και όπως είπε τα έχει… βρει με τον εαυτό του.


Dana International - Ισραήλ 1998

Η Dana International έγινε γνωστή για τη νίκη της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 1998 στο Μπέρμιγχαμ με το τραγούδι «Diva».


Συνεχίζει να ασχολείται με το τραγούδι, και όπως μπορείτε να δείτε δεν έχει αλλάξει πολύ στο πέρασμα των χρόνων.

Loreen - Σουηδία 2012


Η Σουηδία την οποία εκπροσωπούσε η Loreen με το Euphoria, κατέκτησε την Ευρώπη, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Ρωσία και στην τρίτη θέση τη Σερβία.

Σήμερα συνεχίζει την καλλιτεχνική της πορεία, ενώ έχει και έντονο ακτιβιστικό έργο. Ταξιδεύει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης ως πρέσβειρα των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

11 χρόνια μετά η ταλαντούχα τραγουδίστρια ανέβηκε και πάλι στη σκηνή της Eurovision. Ερμήνευσε το τραγούδι «Tattoο» εκπροσωπώντας και πάλι τη Σουηδία, προκρίθηκε στον τελικό, και μάλιστα θεωρείται φαβορί.

Eurovision 2023: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Loreen

Η Loreen είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί της Eurovision 2023 (AP Photo/Martin Meissner)

Η Loreen είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί της Eurovision 2023 (AP Photo/Martin Meissner)

Conchita Wurst - Αυστρία 2014


Θεωρήθηκε μία από τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις της Eurovision. H Conchita Wurst ήταν η νικήτρια της Eurovision το 2014 με το τραγούδι «Rise Like a Phoenix», εκπροσωπώντας την Αυστρία.

Τα χρόνια πέρασαν και συνεχίσει να ασχολείται με το τραγούδι. Ο ίδιος έχει δημιουργήσει δύο περσόνες και ανάλογα με τη διάθεσή του εμφανίζεται ως  Conchita και κάποιες άλλες απλά ως Wurst.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top